Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Επίδειξη δύναμης η Γιουνάιτεντ!!

Με δύο γκολ του Ερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε… επίδειξη δύναμης απέναντι στη Φούλαμ για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με το τελικό 4-1.

Επίδειξη δύναμης η Γιουνάιτεντ
Οι «κόκκινοι διάβολοι», είχαν πάρει το προβάδισμα από το 2ο λεπτό της αναμέτρησης και ήλεγξαν απόλυτα το ματς.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αν ο Σβάρτσερ δεν έλεγε «όχι» σε προσπάθειες του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος, νίκησε τον έμπειρο τερματοφύλακα των «cottagers» μόνο μια φορά. Μάλιστα, δεν μέτρησε γκολ του Άγγλου στο τελευταίο δεκάλεπτο, για φάουλ του Ερνάντες στο ξεκίνημα της φάσης.

Από ασίστ του Γιώργου Καραγκούνη ήρθε το μοναδικό γκολ των Λονδρέζων.

Το ματς:

Σε τέτοια παιχνίδια, το γρήγορο γκολ είναι… δώρο Θεού και κάπως έτσι το εξέλαβε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ράιαν Γκιγκς, βρέθηκε στην άσπρη βούλα από το χέρι που έκανε ο Άαρον Χιους και ο Ουαλός άσος, δεν αστόχησε, γράφοντας το 1-0 από το 2ο μόλις λεπτό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν παντού μέσα στο γήπεδο και φάνηκε ότι ο Μαρκ Σβάρτσερ πάλευε μόνος του για να κρατήσει τη Φούλαμ στο παιχνίδι. Στο 20ο λεπτό, ο Αυστραλός πορτιέρο απέκρουσε και με τη βοήθεια του δοκαριού αρνήθηκε το γκολ στον Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ «όχι» του είπε και με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Οι Ρουίζ και Μπερμπάτοφ δεν πήραν τη μπάλα όσο θα ήθελαν, αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα της πιεστικής και πολύ καλής εμφάνισης της Γιουνάιτεντ.

Σαν σε… καρμπόν του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον «ξαναχτύπησε» στα πρώτα λεπτά. Ο Γουέιν Ρούνεϊ, στο 47’, είδε τον Άαρον Χιους να απομακρύνει πάνω στη γραμμή, αλλά στο 49’ δεν είχαν την ίδια τύχη οι Λονδρέζοι. Ο Άγγλος φορ βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-0 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το προβάδισμα των γηπεδούχων διευρύνθηκε, με τον Χαβιέ Ερνάντες να πλασάρει σωστά στο 52’ για το 3-0. Στο 66ο λεπτό, ο «Τσιτσαρίτο» διπλασίασε τα τέρματά του, με τη μπάλα να κοντράρει και να ξεγελάει τον Σβάρτσερ που είδε τα δίχτυα του να κουνιούνται ξανά και τη Φούλαμ να γνωρίζει βαριά ήττα. Το μοναδικό που κατάφεραν οι Λονδρέζοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-1, με τον Άαρον Χιους που έγινε αποδέκτης της σέντρας του Γιώργου Καραγκούνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Άντερσον (71’ Καγκάβα), Γκιγκς (71’ Βαλένσια), Κάρικ (61’ Σκόουλς), Νάνι, Ρούνεϊ, Ερνάντες

Φούλαμ: Σβάρτσερ, Ρίισε, Χάνγκελαντ, Μπερντ (46’ Καραγκούνης), Χιους, Ρίδερ, Σίντουελ, Νταφ (61’), Κατσάνικλιτς, Μπερμπάτοφ, Ρουίζ (70’ Ντεγιάγκα)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 4ου γύρου:

Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Μπόλτον – Έβερτον 1-2

Μπράιτον – Άρσεναλ 2-3

Ντέρμπι – Μπλάκμπερν 0-3

Χάντερσφιλντ – Λέστερ 1-1

Χαλ – Μπάρνσλεϊ 0-1

Μάκλσφιλντ – Γουίγκαν 0-1

Μίντλεσμπρο – Όλντερσοτ 2-1

Νόριτς – Λούτον 0-1

ΚΠΡ – ΜΚ Ντονς 2-4

Ρέντινγκ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4-0

Σάουθπορτ – Ρέξαμ 1-3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 4-1

Μπρέντφορντ – Τσέλσι (27/1, 14:00)

Λιντς – Τότεναμ (27/1, 16:00)

Όλνταμ – Λίβερπουλ (27/1, 18:00)

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: