Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

«Έπρεπε να ‘χε φύγει νωρίτερα ο Ζαρντίμ»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στη Real News κρίνει απόλυτα σωστή την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για να διακόψει τη συνεργασία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό.

«Έπρεπε να ‘χε φύγει νωρίτερα ο Ζαρντίμ»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στην Real News για την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό κρίνοντας σωστή την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να έχει συμβεί νωρίτερα.

«Ο Μαρινάκης έδωσε τα κλειδιά της ομάδας του στον Ζαρντίμ και όλα τα εχέγγυα για να πετύχει, όμως εκείνος δεν έδειξε αποτέλεσμα, ο κόσμος διαμαρτυρόταν και είχε δίκιο», αναφέρει ο Νίκος Αναστόπουλος και συνεχίζει:

«Νομίζω ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε σωστά και –κατά τη γνώμη μου- έπρεπε να έχει διακόψει νωρίτερα τη συνεργασία τους, αφού δεν αρκούν μόνο οι νίκες, ειδικά όταν πρόκειται για υψηλό επίπεδο. Αν από τους άλλους συλλόγους ζητάμε θέαμα και καλή μπάλα από τον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες».

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε και για τους στόχους του στον Ατρόμητο..

«Στο τέλος θα κάνουμε την πρόσθεση και θα δούμε που φτάσαμε και τι καταφέραμε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να μην παίζει μόνο καλό ποδόσφαιρο αλλά να παίρνει και αποτελέσματα. Δεν φτάνει μόνο η ωραία μπάλα αν είναι χαμηλά. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με κόσμο και δυναμική και οι στόχοι του θα είναι πάντα υψηλοί», ανέφερε.

Για τις αλλαγές που έχει φέρει στο παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου είπε:

«Βελτιώσαμε την αμυντική μας επίδοση, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και με τις προσθήκες που έγιναν δουλεύουμε στην επίθεση. Ο Μάντζιος είναι επιλογή μου, τον ξέρω, με ξέρει και έκρινα ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Στο Αζερμπαϊτζάν δεν είχε ανταγωνισμό και θεωρώ ότι εδώ μαζί μας θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Αυτό που επιθυμώ είναι να εκπληρώσω προσδοκίες προσωπικές και της ομάδας μου. Ο Ατρόμητος έχει στόχους θέλει τίτλους και μπορεί να τους κατακτήσει», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: