Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

«Πονοκέφαλος» το πρόγραμμα για ΟΣΦΠ!

Η αναβολή του αγώνα με τον Πανθρακικό και το υπαρκτό σενάριο εκ νέου αναβολής αύριο, προβληματίζει στον Ολυμπιακό σε ότι αφορά το πρόγραμμα των αγώνων.

«Πονοκέφαλος» το πρόγραμμα για ΟΣΦΠ

Για τους Πειραιώτες ιδανικό θα ήταν να γινόταν το ματς κανονικά σήμερα, ώστε να επιστρέψουν στην βάση τους και από αύριο να αρχίσουν προετοιμασία για τα ματς Κυπέλλου (30/1 επαναληπτικός με την Καβάλα). Το ματς βάσει κανονισμού θα πρέπει να γίνει την Κυριακή στις 17:15 αλλά οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Κομοτηνή μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα το επιτρέψουν.

Αν υπάρξει και αύριο αναβολή, τότε πιθανότατα θα αναζητηθεί ημερομηνία διεξαγωγής με πιθανή μέρα, την επόμενη Τετάρτη. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, το πρόγραμμα των Πειραιωτών θα επιβαρυνθεί ιδιαίτερα αφού η ομάδα του Νικοπολίδη θα κληθεί να παίξει τρία ματς σε διάστημα οκτώ ημερών και όλα αυτά λίγο πριν τα ματς με την Λεβάντε για το Europa League.

Βέβαια, όπως ξεκαθαρίζουν στον Ολυμπιακό, αυτό που προέχει είναι η υγεία των παικτών και κανείς δεν θα διακινδύνευε να γίνει το ματς σε έναν… επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: