Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πετρόπουλος: «Πιστεύαμε στην ανατροπή»

Στην νίκη της ΑΕΚ με ανατροπή στο σκορ απέναντι στον ΟΦΗ με 2-1, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο παίκτης της «Ένωσης», Αντώνης Πετρόπουλος.

Πετρόπουλος: «Πιστεύαμε στην ανατροπή»

Ο υψηλόσωμος φορ στο πλαίσιο της βράβευσής του αναφέρθηκε στην ανατροπή που πέτυχαν αυτός και οι συμπαίκτες του κόντρα στους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ:

Για το αν πίστευε πως η ΑΕΚ μπορούσε να γυρίσει το ματς:

«Το πιστεύαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο ημίχρονο το λέγαμε. Πιστεύω πως και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Εγώ θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλα τα παιδιά, γιατί δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι το βλέπετε όλοι. Εγώ δεν θέλω να δώσω απαντήσεις, ξέρω ποιος είμαι και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό να σου δείχνει μια ομάδα πως σε πιστεύει, εγώ το νιώθω και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και όχι μόνο στο γκολ. Σίγουρα χρειάζεται το γκολ, γι' αυτό είναι ο επιθετικός, αλλά προσπαθώ να κάνω και όλες τις άλλες δουλειές στο γήπεδο. Σήμερα και ο Μιχάλης πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν πιστεύει πως η ΑΕΚ δεν θα κινδυνεύσει:


«Δεν θέλω να το πω πως δεν θα κινδυνεύσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Τώρα παίζουμε με τον Πανιώνιο και θέλουμε πάλι τη νίκη για να καταφέρουμε να ξεφύγουμε. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: