Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πιστεύει πως η νίκη επί του Λεβαδειακού ήταν τεράστια ανάσα για τον Πανιώνιο, αφού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως οι ήττες γεννούν φόβο.
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά την επιστροφή του Πανιωνίου στις νίκες. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως οι ήττες γενούν φόβο και χαρακτήρισε τεράστια ανάσα τη σημερινή νίκη της ομάδας του.
«Η κίνηση των οπαδών του Πανιωνίου, που ήρθαν και μου έδειξαν την στήριξη τους, ήταν ό,τι καλύτερο έχω ζήσει στην καριέρα μου. Υπήρχαν πολλά παιχνίδια που αν και ήμασταν καλύτεροι και έγερνε η πλάστιγγα υπέρ μας τα είχαμε χάσει. Οι ήττες γεννούν φόβο. Επιστρέψαμε στα δικά μας στάνταρ μετά τα τελευταία παιχνίδια», είπε, αρχικά
Στη συνέχεια, μίλησε:
Για την απόδοση του Πανιωνίου: «Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό έδειξε χαρακτήρα. Ήταν τεράστια ανάσα αυτή η νίκη. Βέβαια έχουν συμβεί πολλά πράγματα στο ρόστερ, με τραυματισμούς. Όπως και να έχει, όμως, ήταν μία τεράστια νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα».
Για τις μεταγραφές: «Ξέραμε από την αρχή την κατάσταση, με τις μεταγραφές τι μπορούσαμε να κάνουμε. Είχαμε χαράξει μία πορεία χωρίς δανεικούς από τον Ολυμπιακό, χωρίς να μπορούμε να πάρουμε ξένους κλπ και ξέραμε το κόστος».
Για τη νίκη της ομάδας: «Απέναντι σε αυτό τον Λεβαδειακό παίξαμε πολύ καλά. Με τις απουσίες που είχαμε, τα παιδιά έπαιξαν συγκλονιστικά. Ο Πανιώνιος επέστρεψε στα δικά του στάνταρ. Κάναμε από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Ξέραμε όλοι πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν σήμερα και για την ομάδα και για μένα. Σίγουρα αν χάναμε θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Και να ήθελαν οι άνθρωποι να συνεχίσουμε μαζί, θα ήταν πολύ δύσκολο, θα υπήρχαν πιέσεις για να γίνει η αλλαγή. Σήμερα κάναμε μεγάλο βήμα για την σωτηρία, όμως ακόμα ο δρόμος είναι δύσκολος».
Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Είναι καινούργια ομάδα ουσιαστικά. Όταν μιλάμε για την τετράδα της άμυνας και το εξάρι. Σε σχέση με τον πρώτο γύρο σε αυτό το κομμάτι έχουμε καινούργια ομάδα. Τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί πολύ καλύτερα από όσο το περίμενα. Κάποια παιδιά θα πάνε δανεικοί, κάποιοι στην ομάδα Νέων. Σίγουρα θα μείνει ο Καρτσαμπάς. Θέλαμε αμυντικό όπως και να έχει. Ένα παιδί που πήραμε θα πάει σε ομάδα Β' Εθνικής. Λίγοι είναι για εμάς».
Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Νομίζω δεν έχουμε δικαίωμα για άλλη μεταγραφή. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε ένα ακόμη εξάρι, αν και ο Παναγιωτούδης πήγε πολύ καλά».
Για τον Γουνδουλάκη: «Ο Φανούρης ήταν εξαιρετικός στον πρώτο γύρο, μετά πέρασε ένα διάστημα που ήταν κουρασμένος και πλέον επανήλθε στα δικά του στάνταρ».