Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

«Χ»αμένες και οι δύο...!!

Το λάθος του Μανταντά στο 88' έδωσε την ευκαιρία στον Αλεσαντρινί να ισοφαρίσει για τη Ρεν, που έμεινε στο 2-2 με τη Μαρσέιγ, ένα αποτέλεσμα που αφήνει και τις δύο... χαμένες.
Η Ρεν υποδέχθηκε τη Μαρσέιγ σε ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Λιγκ 1 και μπορεί το τελικό 2-2 να αφήνει τους γηπεδούχους πιο ικανοποιημένους με τον τρόπο που ήρθε, όμως στην ουσία άφησε και τις δύο... χαμένες. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να έχουν τις σημαντικότερες στιγμές με την κεφαλιά του Ντανζέ και τα σουτ των Αλεσαντρινί και Φερέ. Οι Μασσαλοί από την άλλη μετά την... υποψία ευκαιρίας που είχαν στο ξεκίνημα, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Αντρέ Αγιού να ολοκληρώνει εξαιρετικά την αντεπίθεση που ξεκίνησε ο ίδιος και μετά το 1-2 με τον Ζινιάκ να πλασάρει εύστοχα τον Κοστίλ για το 0-1 στο 38'!

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Ερντίνγκ να φτάνει μία ανάσα από το 1-1, όταν ο Μανταντά τον νίκησε σε τετ α τετ στο 47', όμως στο 59' ο Τεοφίλ-Κατρίν αποδείχθηκε πιο εύστοχος και με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αλεσαντρινί έφερε το παιχνίδι στα ίσα! Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Αντονετί να πιέζουν για τα επόμενα λεπτά, να χάνουν ευκαιρίες με Ντανζέ και Φερέ, πριν οι φιλοξενούμενοι ανεβάσουν ρυθμό και πιέσουν. Ζινιάκ, Αντρέ και Τζόρνταν Αγιού έχασαν καλές ευκαιρίες, πριν ο τελευταίος δώσει ξανά το προβάδισμα στη Μαρσέιγ στο 83', όταν από κοντά έκανε το 1-2 μετά από γύρισμα του Αμαλφιτάνο! Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Μασσαλοί θα φύγουν από τη Βρετάνη με το μεγάλο δίπλό,ήρθε ο Μανταντά στο 88' να προσπαθήσει να μπλοκάρει μετά το γύρισμα του Ντιαλό, να χάνει την μπάλα και εκείνη αφού κατέληξε στο δοκάρι, στρώθηκε στον Αλεσαντρινί που με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2!
Ρεν (Φρεντερίκ Αντονετί): Κοστίλ, Μαβινγκά, Τεοφίλ-Κατρίν, Κανά Μπιγίκ, Φουλκιέρ, Μακούν, Ντανζέ, Φερέ (84' Σανέ), Αλεσαντρινί, Ντιαλό, Ερντίνγκ

Μαρσέιγ (Ελί Μποπ): Μανταντά, Μορέλ, Ενκουλού, Μέντες, Μπάρτον, Σεϊρού (72' Αμαλφιτάνο), Βαλμπουένα, Α. Αγιού, Ζινιάκ, Τζ. Αγιού


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: