Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ικανοποίηση και… αιχμές!

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανελευσινιακού επί του Περιστερίου ήταν ο κόουτς των νεοφώτιστων, Γιώργος Σκαραφίγκας, ο οποίος ωστόσο άφησε αιχμές για …διαρροές.

Ικανοποίηση και… αιχμές
Ο Πανελευσινιακός πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να δηλώνει ικανοποιημένος αλλά να τονίζει πως ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος. Ο τεχνικός των νεοφώτιστων όμως δεν έμεινε εκεί, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για πράγματα που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια και τα οποία βγήκαν από τους παίκτες του προς τα έξω.

«Πλέον δεν υπάρχουν τελικοί. Υπάρχει μόνο το μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στα επόμενα ματς. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερες νίκες στον πρώτο γύρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι, για τη μέχρι τώρα παρουσία του. Είναι καλή και δουλεμένη ομάδα και οι παίκτες δίνουν σε κάθε ματς παραπάνω απ' ό,τι μπορούν», είπε ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε: «Eμείς πρέπει να προσέξουμε στη συνέχεια και να κρατήσουμε τα στεγανά των αποδυτηρίων, γιατί πολλά παιδιά δικά μας, όλη την εβδομάδα έβγαλαν πράγματα προς τα έξω, ενώ δεν έπρεπε. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια στο Περιστέρι».

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Παπανικολόπουλος, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, στον πρώτο γύρο. Εύχομαι καλή συνέχεια. Αυτή η νίκη δεν σημαίνει κάτι, γιατί το πρωτάθλημα έχει άλλες 12 αγωνιστικές. Να είμαστε γεροί, γιατί έχουμε να ζήσουμε πολλές δύσκολες και συγκλονιστικές στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: