Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την απόφαση ματαίωσης του παιχνιδιού στην Κομοτηνή και τα όσα έγιναν πέρυσι στα Γιάννενα με το... παγοδρόμιο των Ζωσιμάδων!

Θυμάμαι σαν και τώρα πέρυσι κάποιες φωνές που ακουγόντουσαν κόντρα σε αυτό που έλεγα, ότι η διεξαγωγή του αγώνα Γιάννενα-Παναθηναϊκός πάνω στον πάγο, που είχε πιάσει σε μία πλευρά του γηπέδου, ήταν σκάνδαλο και επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των παικτών και των δύο ομάδων, που έκαναν πατινάζ. Ο Χριστοβασίλης είχε ανοιχτή γραμμή με τον τότε πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα(που καιγόταν διότι ο Παναθηναϊκός ήταν πέντε βαθμούς μπροστά) και ο Σπάθας υπάκουσε και έκανε το παιχνίδι. Ο Κλέιτον σκόραρε, ο Παναθηναϊκός απέδρασε και ο Χριστοβασίλης ..χτυπιόταν διότι έχασε το πριμ.
Και φθάνουμε στο σήμερα. Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό διότι χιόνιζε και το γήπεδο είχε πιάσει φρέσκο χιόνι και όχι πάγο σε κάποια σημεία. Το γήπεδο ήταν μισό άσπρο, μισό πράσινο, αλλά ο Αμπάρκιολης δεν το άρχισε. Στην Γερμανία έχω δει σε ανάλογα γήπεδα να γίνονται παιχνίδια. Ας δεχθούμε, όμως, για τη συντομία της συζήτησης, ότι ο Αμπάρκιολης είχε δίκιο και σε συνεννόηση με την Σούπερ Λίγκα ανέβαλε το παιχνίδι. Και εγώ ρωτάω . Σε αυτή την Σούπερ(;) Λίγκα μόνο οι παίκτες μίας ομάδας και του αντιπάλου της(επειδή τυγχάνει να παίζει με τον Ολυμπιακό)προστατεύονται και δεν παίζουν στο χιόνι; Οι άλλοι παίκτες είναι στο έλεος του Θεού και τους βάζουν να παίζουν πάνω στον πάγο με εντολή στον Σπάθα, να αρχίσει και να τελειώσει το παιχνίδι; Υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια είναι φανερό…..
ΥΓ: Κύριε Μώραλη δεν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να μας θυμίζετε για το συμφέρον ποιας ομάδας κόπτεστε. Ολοι έχουμε καταλάβει από την αρχή που βγήκατε πρόεδρος ποιος είναι ο στόχος σας. Είστε απλά τυχερός που ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει αντίπαλο, διότι οι αντίπαλοί του είναι σε κακή κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση θα είχατε εκτεθεί πάρα πολύ….
ΥΓ2: Για τους γνωστούς, που δεν αντέχουν την αλήθεια και θα διαστρεβλώσουν όσα λέω στα σχόλια από κάτω φυσικά και έχω ασχοληθεί με τα φετινά χάλια του Παναθηναϊκού , για τα οποία υπεύθυνοι είναι η διοίκηση, οι παίκτες, οι προπονητές και οι μέτοχοι. Εχω ασχοληθεί , τους έχω κράξει όλους και το ίδιο θα κάνω και στη συνέχεια, όσο δεν διορθώνεται η κατάσταση. Αυτό, όμως, δεν μου απαγορεύει το δικαίωμα να καταγράφω ότι σε αυτή την ...αστεία Σούπερ(;) Λίγκα υπάρχει μία υπερπροστασία σε μία ομάδα, όχι επειδή την χρειάζεται φέτος, αλλά για να κάνει επίδειξη δύναμης ο .....μεγάλος, που σε λίγο θα παίζει μόνος του και το γήπεδο της ομάδας του θα είναι άδειο...