Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζει να ανεβαίνει…!

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τον Απόλλωνα Πάτρας με 95-75 απέναντι στον Ίκαρο, με τον οποίο πλέον συγκατοικεί στην 7η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Συνεχίζει να ανεβαίνει…
Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του έδωσε ο Απόλλων Πάτρας, ο οποίος για την 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών επικράτησε 95-75 του Ικάρου και έφτασε τις έξι νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι Πατρινοί με μία εξαιρετική εμφάνιση δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, τους οποίους και έπιασαν στην 7η θέση της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται και το Περιστέρι. Κορυφαίος για τους νικητές ο Μακ Κόλουμ με 26 πόντους.

Ο Ίκαρος ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση στην Πάτρα και κατάφερε να προηγείται μετά από τρία λεπτά αγώνα 6-2. Ωστόσο, ο Απόλλων κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα, έπαιξε καλή άμυνα και η πρώτη περίοδος τον βρήκε να προηγείται με δέκα πόντους, 24-14.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και να προσπαθεί να ανεβάσει κι άλλο την διαφορά. Ο Ίκαρος έκανε την αντεπίθεσή του μετά το τρίτο λεπτό της δεύτερης περιόδου και μείωσε στους εφτά πόντους, 37-31. Οι γηπεδούχοι, όμως, κατάφεραν να αυξήσουν και πάλι την διαφορά και στο τέλος του ημιχρόνου τους βρήκε μπροστά στο σκορ 50-38.

Το μόνο που άλλαξε στην τρίτη περίοδο ήταν ότι ο Απόλλων κατάφερε να διευρύνει το υπέρ του σκορ και να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ίκαρο, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να πλησιάσει. Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά 74-56.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στην τέταρτη περίοδο με τον Απόλλωνα να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και τον Ίκαρο παρά τις προσπάθειες να μην μπορεί να πλησιάσει στο σκορ. Οι Πατρινοί με την εξαιρετική τους εμφάνιση κατάφεραν να πάρουν μία πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα τους με 95-75.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 50-38, 74-56, 95-75


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: