Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Αν έχεις Ρονάλντο διάβαινε…! (video)

Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε (4-0) την Χετάφε. Τρία γκολ ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ενώ το πρώτο τέρμα των «μερένχες» σημείωσε ο Ράμος.

Αν έχεις Ρονάλντο διάβαινε… (video)

Λίγο πριν από την έναρξη της επανάληψης οι οπαδοί της «βασίλισσας» αποδοκίμασαν την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, επειδή δεν κατάφερε να σκοράρει και οι παίκτες του Πορτογάλου πήραν φόρα.

Τέσσερα τέρματα σε 19 λεπτά σημείωσαν οι «μερένχες», με ένα γκολ του Ράμος (53) και χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο (62’, 65’ και 72’ πεν.)

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον πρώτο λόγο στις χαμένες ευκαιρίες. Η πρώτη υποψία καλής φάσης ήταν στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κολούνγκα έκανε κάθετη πάσα, όμως ο τερματοφύλακας των «μερένχες» πρόλαβε τον Ντιέγκο Κάστρο.

Στο 10’ ήταν η σειρά της «βασίλισσας» με τον Ρονάλντο, ο οποίος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μογιά έκανε μία σημαντική επέμβαση. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντι Μαρία μετά από εκτέλεση κόρνερ προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλο αμυντικό.

Στο 22’ ο Μογιά κλήθηκε ξανά να κρατήσει το μηδέν για τους φιλοξενούμενους μετά από σουτ του Ρονάλντο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αντάν φώναξε «παρών» σε μία επικίνδυνη κεφαλιά του Ντιέγκο Κάστρο. Μετά οι πρωταθλητές Ισπανίας είχαν δύο χαμένες ευκαιρίες.

Αρχικά ο Εζίλ στο 31’ δεν μπόρεσε να σκοράρει μετά την εκπληκτική συνεργασίας με του Ρονάλντο και του Ιγκοαΐν. Στο 43 ο Μόντρις προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της Χετάφε.

Στην επανάληψη, οι οπαδοί της Ρεάλ αντέδρασαν για το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν είχε σκοράρει και θέλησαν με σφυρίγματα να αφυπνίσουν τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Στο 53’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα κόρνερ και μετά από μία κεφαλιά του Καρβάλιο, η μπάλα έφτασε στον Ράμος και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 59’ δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της «βασίλισσας», ύστερα από εκπληκτική προσπάθεια του Εζίλ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο σκόραρε από τα αριστερά, εκμεταλλευόμενος την ασίστ (και πάλι) του Εζίλ.

Οι «μερένχες» φάνηκε ότι ξύπνησαν και χάρη σε έναν ωραίο συνδυασμό ανάμεσα στον Εζίλ, τον Ντι Μαρία και τον Ρονάλντο, ο Πορτογάλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του.

Οι παίκτες του Μουρίνιο δεν επαναπαύτηκαν και συνέχισαν να ασκούν ασφυχτική πίεση στη Χετάφε και στο 68΄λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ ο Ιγκουαΐν. Στο 71΄ ο Λόπο ανέτρεψε τον Μόντριτς μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Ρονάλντο ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, κάνοντας το 4-0 για τη Ρεάλ. Στο 78’ ο Ιγκουαΐν σούταρε και ο Μογιά απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.

Αν και το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει για την Ρεάλ, οι παίκτες της δεν σταμάτησαν να προσπαθούν για να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα. Αυτό αποδεικνύει το πάθος του Ιγκουαΐν να σκοράρει στο 82’.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καγιεχόν δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Μογιά, αφού ο Ισπανός τερματοφύλακας έπιασε σταθερά την μπάλα. Στο 89’ και πάλι ο πορτιέρο της Χετάφε έστειλε την μπάλα σε κόρνερ μετά από μία καλή εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρία.

Οι ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Αντάν, Ράμος, Κεντίρα (45΄Αλμπιόλ), Καρβάλιο, Κοεντράο, Εσιέν, Μόντριτς, Εζίλ (69’ Καγιεχόν), Ντι Μαρία, Ρονάλντο (73’ Μπενζεμά) και Ιγκουαΐν.

Χετάφε (Γκαρσία Πλάθα): Μογιά, Βαλέρα, Λόπο, Αλέξις, Μ. Τόρες, Τσ. Τόρες (69’ Μίτσελ), Μπόρχα, Σαραμπία (67’ Ούγκο), Ντ. Κάστρο, Γκαβιλάν και Κολούνγκα (76' Άλβαρο).

Τα γκολ του αγώνα



Real Madrid 4-0 Getafe 27.01.2013 (All Goals... από ourmatch



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: