Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ξεκαθαρίζει για Μίτσελ!!

Αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Ολυμπιακό να έρθει σε συμφωνία με τον Μίτσελ. Οι Πειραιώτες ανέβασαν την προσφορά τους στον Ισπανό τεχνικό και άμεσα θα γνωρίζουν την τελική του απάντηση.

Ξεκαθαρίζει για Μίτσελ

Κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας αναμένεται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Ισπανό προπονητή, την ώρα που η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν θέλει να κυκλοφορεί η πληροφορία ότι βρίσκεται προ ανακοινώσεων μήπως πάει κάτι στραβά την τελευταία στιγμή.

Είναι αρκετά πιθανό αύριο άνθρωπος της ομάδας (ίσως ο Γιάννης Βρέντζος) να ταξιδέψει στην Ισπανία για να κλείσει τη συμφωνία με τον 50χρονο τεχνικό και να επιστρέψει μαζί του στην Αθήνα, φέρνοντας και τους δικούς του ανθρώπους που θέλει να έχει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η SportDay επικαλείται πληροφορίες από την Ισπανία, σύμφωνα με τις οποίες οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ανεβάσει λίγο ακόμα την προσφορά τους στον Μίτσελ και εκείνος δείχνει διατεθειμένος να υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Εν τω μεταξύ, ο Ισπανός προπονητής φέρεται να έχει αποκαλύψει στους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πως έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος του μετέφερε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό.

«Μου έχει κάνει εντύπωση ότι σε όλες τις συνεντεύξεις του, στις εφημερίδες ή την τηλεόραση, όποτε οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν για τον Ολυμπιακό λέει πάντα τα καλύτερα λόγια. Μιλάει για έναν μεγάλο σύλλογο, ο οποίος έχει πολύ καλό γήπεδο, πολύ καλές εγκαταστάσεις και πάρα πολύ και παθιασμένο κόσμο. Πάντα λέει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και την ομάδα του», φέρεται να έχει πει μεταξύ άλλων στους διοικούντες τον σύλλογο - σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος».

Μάλιστα, στις ισπανικές ιστοσελίδες υπάρχει μία ατάκα του Βαλβέρδε, ο οποίος είπε στον Μίτσελ: «Αν κερδίσεις τον κόσμο με καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα, θα έχεις μία εξαιρετική συνεργασία και πορεία στην Ελλάδα».

Οι τελικές συζητήσεις, όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα γίνουν αύριο, αλλά και να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές δεν προλαβαίνει ο 50χρονος τεχνικός να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον επαναληπτικό αγώνα με την Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την ομάδα θα κοουτσάρει ο Νικοπολίδης, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος βοηθός του Μίτσελ σε περίτπωση που ο Ισπανός δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Ως εναλλακτικές λύσεις, εφόσον σημειωθεί κάποιο απρόοπτο στην υπόθεση του Μίτσε, παραμένουν οι Μανθάνο και Ολτρα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον για τους δύο προπονητές δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο εκείνο του Μίτσελ.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (ευελπιστούν στην ομάδα να γίνει τελικά το ματς σήμερα) και από αύριο να κλείσουν (θετικά) το θέμα του Ισπανού προπονητή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: