Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Μπούρμπος: «Πληρώσαμε τα λάθη»

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να χάσουν 2-1 από την ΑΕΚ, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών, Χρήστος Μπούρμπος.

Μπούρμπος: «Πληρώσαμε τα λάθη»
Το βλέμμα τους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα θα πρέπει να στρέψουν στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο παίκτης των Κρητικών, Χρήστος Μπούρμπος.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε και για τα λάθη που έκαναν οι συμπαίκτες του στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-1.

«Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες, αλλά εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Στη συνέχεια πληρώσαμε κάποια λάθη, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να έχουμε καλύτερη συνέχεια», είπε αρχικά ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ πληρώνει λάθη του παρελθόντος, πρέπει όσοι βρίσκονται σε αυτή να την βοηθήσουν όσο μπορούν και πιστεύω με το χρόνο να βρεθεί και πάλι εκεί που πρέπει. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει μάθει να δείχνει την αγάπη του σε όσους έχουν προσφέρει η αγάπη είναι αμοιβαία και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: