Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Με… άρωμα Premier League! (video)

Κανονικά συνεχίστηκε το Κόπα Άφρικα και το Σάββατο με τα 3 από τα συνολικά 5 γκολ που σημειώθηκαν να… έρχονται από παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League!

Με… άρωμα Premier League! (video)
Μονοπώλιο της Premier League στα δύο παιχνίδια του Σαββάτου στο Κόπα Άφρικα, με την Ακτή Ελεφαντοστού να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στην Τυνησία και το Τόγκο να επικρατεί 2-0 της Αλγερίας.

Η Ακτή Ελεφαντοστού έδειξε για ακόμα μια φορά πως θεωρείται από τα φαβορί για το τίτλο, επικρατώντας 3-0 της Τυνησίας. Το πρώτο γκολ των Ιβοριανών πέτυχε ο άσος της Άρσεναλ, Ζερβίνιο στο 21’. Το 2-0 και το όποιο άγχος υπήρχε για τη νίκη, σημείωσε ακόμα ένας παίκτης της Premier League, ο Γιάγια Τουρέ. Το 3-0 και την νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πέτυχε ο Για Κόναν με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. Οι ηττημένοι αποκλείστηκαν ήδη από τη συνέχεια του τουρνουά, αν και έκαναν όνειρα για να πάνε... ψηλά!



szólj hozzá: Ivory Coast vs Tunisia 3:0 MATCH HIGHLIGHTS

Και το έτερο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στην Αλγερία και το Τόγκο είχε… άρωμα από αγγλικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό γιατί η δεύτερη ομάδα νίκησε 2-0 τους Αλγερινούς, με τον φορ της Τότεναμ, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να σκοράρει το πρώτο τέρμα της εθνικής του στο 31’. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση 13 λεπτών, γιατί… γκρεμίστηκε η εστία του Τόγκο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90+3’ ο Γούμε.



Algeria 0 - 2 Togo από f100000610838107

Βαθμολογία τέταρτου ομίλου:

1. Ακτή Ελεφαντοστού 6
2. Τόγκο 3
3. Τυνησία 3
4. Αλγερία 0



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: