Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ουντότζι: «Βήμα μπροστά ο Ατρόμητος»

Σαν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο ο Τσικότζι Ουντότζι.

Ουντότζι: «Βήμα μπροστά ο Ατρόμητος»
Έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στην νέα σελίδα της καριέρας του, τον Ατρόμητο, είναι ο Τσικότζι Ουντότζι. Ο Νιγηριανός, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη σαν παίκτης των Περιστεριωτών, στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί και φυσικά στα… κουρέματα που κάνει συχνά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ουντότζι:

- Νέα ομάδα και νέοι στόχοι για σένα.

«Είμαι εδώ, τους εκτιμώ για το ενδιαφέρον τους και θέλω να κάνω το καλύτερο γι' αυτούς. Προσεύχομαι στο Θεό να με βοηθήσει να κάνω το καλύτερο».

- Θεωρείς καλή επιλογή για σένα τον Ατρόμητο;

«Φυσικά, είναι ένα βήμα μπροστά για μένα, ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό, αυτό μπορώ να πω».

- Πες μου για την εμπειρία σου στον Πλατανιά;

«Ήταν όμορφα, οι άνθρωποι είναι αξιαγάπητοι, φιλικοί. ήμασταν ενωμένοι ως ομάδα, όμως στη ζωή τα πράγματα καμιά φορά αλλάζουν και δεν ξέρουμε το γιατί. Εγώ απλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου και να προχωρήσω. Να σηκώσω το κεφάλι και να πάω μπροστά».

- Έχεις πολλά κουρέματα για τον Ατρόμητο;

«Φυσικά, πάντα αλλάζω, οπότε νομίζω ότι θα τα αλλάξω, θα κάνω κάτι διαφορετικό εδώ»

- Δυο λόγια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;

«Γνωρίζω πως ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, γνωρίζω την ομάδα εδώ και πέντε χρόνια, από τότε που ήμουν στην Τρίπολη και ξέρω πολλά γι' αυτούς. Ξέρω ότι θα πάμε καλά σε αυτό το παιχνίδι».

- Είδες τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πλατανιά;

«Ναι, ήμουν στο γήπεδο και είδα το ματς. Αν αγωνιστώ θα προσπαθήσω να προσφέρω γιατί είδα κάποια λάθη από τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσω να το εκμεταλλευτώ αυτό αν παίξω απέναντί τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: