Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Αλλαξε τη μοίρα της!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ.

Αλλαξε τη μοίρα της

Επτά βαθμοί στα τρία τελευταία ματς έχει η «Ενωση». Οκτώ είχε στις 12 πρώτες αγωνιστικές. Πατάει πια γερά στα πόδια της. Πως το πέτυχε; Προφανώς άρχισε να δουλεύει καλύτερα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι βρήκε σέντερ φορ. Εναν που να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Τρια γκολ στα τρια τελευταία ματς έχει ο Πετρόπουλος. Εφυγε κακήν κακώς από τον Παναθηναϊκό και μέσα σε δυο εβδομάδες έχει αλλάξει τη μοίρα της ΑΕΚ. Μια ομάδα που βρίσκει δυνάμεις στο δεύτερο μέρος και δεν τα παρατάει.

Τα 9 από τα 16 γκολ φέτος η ΑΕΚ τα έχει βάλει στο β'. Ειδικά στον δευτερο γύρο καθαρίζει στο δεύτερο 45λεπτο. Για πρώτη φορά φέτος ανεβαίνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αναπνέει καλύτερα. Το σημαντικότερο είναι ότι πείθει πως τα χειρότερα πέρασαν. Δεν παίζει μπαλάρα. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Αντιληπτό. Κανείς δεν το ζήτησε. Υπάρχει επίγνωση της κατάστασης. Οι κινήσεις που γίνονται είναι πιο σοβαρές. Υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. Ηταν αδιανόητο η ΑΕΚ να κινδυνεύσει. Οσο το έλεγαν όλοι στην ομάδα δίχως να κάνουν κάτι και αγωνιστικά γιατρειά δεν υπήρχε. Οταν έβαλαν το κεφάλι κάτω, πήραν δυο παίκτες που να ξέρουν τα βασικά όλα πήραν τον δρόμο τους. Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Υπάρχει συνέχεια. Δεν ολοκλήρωσε την αποστολή της η ΑΕΚ.

Οσο ευκολα ξεπέρασε τα δύσκολα, το ίδιο ευκολα αν σηκώσει τη μύτη ψηλά θα ξαναμπει σε περιπέτειες. Πάντως, από όσα δείχνουν τον τελευταίο καιρό οι δυο ομάδες, στο φινάλε η ΑΕΚ θα τερματίσει πάνω από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία...


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: