Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Δεν αγχώνονται!!

Ιδιαίτερα ήρεμοι παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Δεύτερη επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ διαψεύδεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Άλαν Ρουίς.

Δεν αγχώνονται
Απομένουν πέντε μέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όμως στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να ανησυχούν ή να αγχώνονται για την ενίσχυση της ομάδας.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» καλούνται να καλύψουν δύο βασικά κενά στο υπάρχον ρόστερ.

Πρόκειται για τη θέση του τερματοφύλακα, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Σανθ Χακόμπο, και εκείνη του ακραίου μεσοεπιθετικού, στην οποία δεν έχει βρεθεί κάποιος μετά την παραχώρηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ τον περσινό Γενάρη.

Έκπληξη για τα άκρα

Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν εντοπίσει και να έχουν έρθει σε επαφή με δύο-τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει από κάποιους άλλους.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και περιμένουν τις απαντήσεις των παικτών, περιμένοντας παράλληλα να πέσουν οι τιμές τους όσο πλησιάζουμε στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Όσον αφορά το νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή για τον Αλαν Ρουίς, από πλευράς ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη πληροφορία.

Δευτεροκλασάτος πορτιέρο

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν αποφασίσει ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα αποτελέσει δεύτερη επιλογή, πίσω από τον Παναγιώτη Γλύκο, και θα περάσει ένα δοκιμαστικό στάδιο έξι μηνών στην ομάδα.

Ισως αυτή η εξέλιξη βοηθήσει την υπόθεση του 27χρονου Βέγκα της Ρίβερ Πλέιτ, μια και αυτός έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ με 80.000 ευρώ για ένα διάστημα έξι μηνών.

Τέλος οι δοκιμές

Ο Σουβόροφ έφυγε και ο Κάστελεν φεύγει σήμερα. Οι δοκιμές στον ΠΑΟΚ τελειώνουν και το πιο πιθανό είναι να μην αποκτηθεί κανείς από τους δύο ποδοσφαιριστές.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: