Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Φραγκιάς: «Ήρθε κούραση»

Στην κούραση του Κολοσσού, λόγω της έλλειψης λύσεων από τον πάγκο, απέδωσε ο Βασίλης Φραγκιάς την ήττα από τον ΑΓΟΡ.

Φραγκιάς: «Ήρθε κούραση»
Οι απουσίες έφεραν την κούραση αλλά και την ήττα (82-73) του Κολοσσού από τον ΑΓΟΡ, όπως δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς. Ωστόσο, ο προπονητής των Ροδιτών εμφανίστηκε αισιόδοξος πως με την επιστροφή του Γεωργαλλή η ομάδα του βελτιωθεί και θα απομακρυνθεί από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

«Αν κι επέλεξες κακό παιχνίδι για να επιστρέψεις, να σου ευχηθώ καλώς ήλθες πίσω (σ.σ. είπε απευθυνόμενος στον Στέργιο Κουφό). Όσον αφορά το ματς, πράγματι, είχε μεγάλη ένταση. Αν και δεν μ’ αρέσει να μιζεριάζω, πρέπει να πω ότι εμείς ήρθαμε με μικρό ρόστερ, όμως εκεί που έφτασε το ματς, επήλθε κι η κούραση. Σ’ εκείνο το σημείο δεν είχαμε την κατάλληλη δύναμη κι ενέργεια. Το βέβαιο είναι ότι η απόδοσή μας βελτιώνεται με την έλευση του Γεωργαλλή και ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να αποφύγουμε τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας», δήλωσε σχετικά ο Βασίλης Φραγκιάς.

Με τη σειρά του, ο Φάνης Κουμπούρας δήλωσε: «Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Στέργιο Κουφό πίσω στα γήπεδα και του ευχόμαστε να είναι «σιδερένιος». Μέχρι σήμερα η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Εδώ στο Ρέθυμνο, όμως μπορώ να πω ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος του παιγνιδιού. Έχουμε δύο αντιπάλους μπροστά μας που πρέπει να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να σωθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας για να μπορέσουμε να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδό μας. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: