Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τελειώνει ο Ρίος από την Παλέρμο!!

Οριστική φαίνεται να είναι η ρήξη στις σχέσεις του Αρέβαλο Ρίος με την Παλέρμο, μετά την παραμονή του παίκτη στην πατρίδα του και μετά το πέρας της άδειάς του.

Τελειώνει ο Ρίος από την Παλέρμο
Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο πρόεδρος της Παλέρμο ανακοίνωνε με ενθουσιασμό την απόκτηση του Αρέβαλο Ρίος, ενός παίκτη που είχε διακριθεί με τη φανέλα της εθνικής Ουρουγουάης, δεν θα περίμενε πως σε λιγότερο από έξι μήνες θα ήταν υποχρεωμένος να βιώσει το… διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι με πρόσφατες δηλώσεις του παραδέχτηκε πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του ήταν αποτυχημένος και σίγουρα στο μυαλό του είχε και τον δυναμικό μέσο.

Ο Αρέβαλο Ρίος με τη συμπεριφορά του δείχνει πως αποτελεί, ήδη, παρελθόν από την Παλέρμο, κάτι που άφησε να εννοηθεί και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Πιέτρο Λο Μόνακο. «Ο Ρίος κάνει καλά να παραμένει στην πατρίδα του. Η Παλέρμο τον πληρώνει αδρά και εκείνος φροντίζει να παρατείνει τις διακοπές του», είπε ειρωνικά, αναφερόμενος στην παραμονή του παίκτη στην Ουρουγουάη και μετά το πέρας της Χριστουγεννιάτικης άδειας που του είχε χορηγηθεί.

Στη συνέχεια, όμως, ο Λο Μόνακο άλλαξε ύφος και μίλησε με σκληρά λόγια για τον παίκτη. «Με τα χρήματα που παίρνει δεν θα έπρεπε να επιτρέπει στον εαυτό του συμπεριφορές τέτοιου είδους. Ο τρόπος με τον οποίον φρόντισε να ολοκληρώσει την πορεία του στην ομάδα μας δεν ταιριάζει σε επαγγελματία», είπε χαρακτηριστικά.

Για ποιον λόγο, πιστεύετε, πως συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; «Ο Ρίος βυθίστηκε σε προσωπικά προβλήματα και έμεινε στην πατρίδα του για αυτό το λόγο. Αλλά η στάση του δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση», απάντησε ο παράγοντας της Παλέρμο.

Ποια λύση βλέπετε από εδώ και στο εξής; «Το μόνο που εύχομαι είναι να υπάρχουν ομάδες που να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη, αλλά και να είναι διατεθειμένες να πληρώσουν για να πάρουν το δελτίο του. Η Παλέρμο έχει ξοδέψει χρήματα για τον Ουρουγουανό και δεν πρόκειται να τον χαρίσει πουθενά», τόνισε ο Πιέτρο Λο Μόνακο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: