Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Εγκρίθηκε ο διακανονισμός χρεών στη Football League!!

Ομόφωνα εγκρίθηκε την Παρασκευή από το Δ.Σ. της ΕΠΟ η απόφαση που αφορά τη συμφωνία μεταξύ της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής με τον ΠΣΑΠ για τον διακανονισμό χρεών ΠΑΕ και ΤΑΠ προς τους ποδοσφαιριστές.

Εγκρίθηκε ο διακανονισμός χρεών στη Football League
Εγκρίθηκε σήμερα από την ΕΠΟ η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της, με θέμα τις δόσεις που θα καταβάλουν οι ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές τους, ώστε να μην μπαίνουν στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι των οφειλών προς παίκτες και προπονητές.

Ήδη από χθες υπήρξε οριστική συμφωνία με την Football League και τον ΠΣΑΠ ώστε να ρυθμίσουν τα χρέη με δόσεις που θα φτάνουν από τις 10 έως τις 36, ανάλογα με το πόσο που οφείλει κάθε ομάδα.

Όσον αφορά τη Σούπερ Λίγκα, ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση με τον ΠΣΑΠ σχετικά με τους διακανονισμούς και τον αριθμό των δόσεων.

*Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε το εξής: «Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, όσον αφορά τα ταξιδιωτικά προγράμματα και τα έξοδα των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών που ορίζονται στους αγώνες των δύο κατηγοριών, από την ΕΠΟ επισημαίνεται ότι από τις 30-10-2012 (όπως προκύπτει και από την επίσημη αλληλογραφία των δύο μερών) η Ένωση Β’-Γ Εθνικής είναι αυτή που έχει αναλάβει πλήρως και αποκλειστικά τη διεκπεραίωση των συγκεκριμένων θεμάτων και η Ομοσπονδία ουδεμία ενασχόληση έχει με αυτά. Τα περί αντιθέτου αναφερθέντα είναι εκτός πραγματικότητας και για τη δημιουργία εντυπώσεων και μετάθεσης ευθυνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: