Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Παραμένουν ζευγάρι ο Πάτο και η Μπερλουσκόνι!!

Σίγουρη πως η σχέση τους δεν θα επηρεαστεί από την απόσταση, μετά τη μεταγραφή του Πάτο στην Κορίνθιανς, είναι η σύντροφος του παίκτη και κόρη του ιδιοκτήτη της Μίλαν, Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι.

Παραμένουν ζευγάρι ο Πάτο και η Μπερλουσκόνι
Η μετακίνηση του Αλεξάντερ Πάτο από τη Μίλαν στην Κορίνθιανς δεν απασχόλησε τον τελευταίο καιρό μόνο τους ανθρώπους της διοίκησης των «ροσονέρι» ή τον προπονητή της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πρέπει να έδειξε και η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους, αν και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μίλαν.

Ο Πάτο είναι ο σύντροφος της Μπάρμπαρα και η μεταγραφή του στη Βραζιλία αναπόφευκτα θα επηρεάσει τη σχέση αυτή. Η ίδια, πάντως, αρνείται κάτι τέτοιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων. «Είμαστε ένα ευτυχισμένο και πολύ ήρεμο ζευγάρι. Η απόσταση δεν πρόκειται να επηρεάσει τη σχέση μας. Ποτέ δεν φοβηθήκαμε την απόσταση, ούτε τώρα θα τη φοβηθούμε», είπε χαρακτηριστικά η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι.

Είστε μέλος της διοίκησης της Μίλαν. Γιατί δεν προσπαθήσατε να αποτρέψετε την παραχώρηση του Πάτο, ώστε να τον κρατήσετε κοντά σας; «Έχω μάθει να ξεχωρίζω τα προσωπικά από τα επαγγελματικά. Η διοίκηση της Μίλαν εργάστηκε σκληρά ώστε να φτάσουν σε μια συμφωνία που θα ικανοποιούσε τόσο το σύλλογο, όσο και τον ποδοσφαιριστή. Κάτι που επιτεύχθηκε και αυτό με χαροποιεί. Όλα τα άλλα είναι λόγια. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι για να εξυπηρετήσω τα προσωπικά συμφέροντά μου, πλήττοντας αυτά της ομάδας. Σας το είπα. Άλλο τα προσωπικά, άλλο τα επαγγελματικά», ξεκαθάρισε η σύντροφος του Πάτο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: