Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

«Φτάνει που θα παίξεις στον ΠΑΟΚ»!

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για τον Γιώργο Δώνη, για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για τον Ατρόμητο.
Ο αρχηγός του Ατρομήτου Γιάννης Σκόνδρας, εδώ και λίγα 24ωρα έχει μπει και πάλι στην καθημερινότητα των ΠΑΟΚτσήδων καθώς το όνομα του «παίζει» δυνατά για να μετακινηθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκη. Ο αμυντικός του Ατρομήτου που κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και μάλιστα προσφάτως κλήθηκε και στην Εθνική, μίλησε στο gazzetta.gr αρχικά για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με ιστορία και δυναμική ως σύλλογος. Και μόνο που θα παίξεις στον ΠΑΟΚ σου φτάνει. Έχει μια ‘καυτή’ έδρα όπως είναι η Τούμπα που δύσκολα μπορεί να περάσει αντίπαλος. Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ και στην προκειμένη περίπτωση, για τον Γιάννη Σκόνδρα. Η ομάδα θα γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη, έχει βάλει τις βάσεις για μεγάλα πράγματα κι αυτό είναι καλό όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο».
Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ο Γιώργος Δώνης τον οποίο τον γνωρίζει πολύ καλά λόγω της κοινή σας παρουσίας στον Ατρόμητο. Έχεις μιλήσει με τον πρώην τεχνικό σου και αν θα ήθελες να ξανά ανταμώσετε σε μια άλλη πόλη και σε μια άλλη ομάδα.
«Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο προπονητικό τιμ στην Ελλάδα. Γίνεται φανταστική δουλειά στις προπονήσεις. Ευχαριστώ τον κ. Δώνη και τους συνεργάτες του για την βοήθεια που μου προσέφεραν στο να γίνομαι καλύτερος καθημερινά. Όχι δεν είχαμε κάποια επικοινωνία με τον κόουτς. Δεν είναι μόνο στο δικό μου χέρι να ξανά συνεργαστώ με τον κ. Δώνη. Αυτό θα το αποφασίσουν οι δύο ομάδες, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ».
Γιάννη ο ΠΑΟΚ με το υλικό που έχει και με τις προσθήκες που θα κάνει τον Γενάρη μπορεί να ‘χτυπήσει’ το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο;
«Η άποψή μου είναι ότι η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη και πολύ δύσκολα να αλλάξει χέρια. Ο Ολυμπιακός θα είναι ο Πρωταθλητής, όμως του χρόνου είμαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα μπει στη μάχη να διεκδικήσει στα ίσια το Πρωτάθλημα. Η παρουσία του κ. Σαββίδη στη ομάδα έχει φέρει ένα άλλο αέρα και αυτό φαίνεται μέχρι στιγμής. Όσον αφορά το Κύπελλο έχει πάρα πολλές πιθανότητες, γιατί μέχρι το τελικό είναι διπλοί αγώνες».
Μια διαμάχη που είχες με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τελείωσε;
«Δεν είχα, ούτε έχω πρόβλημα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, μάλιστα τους σέβομαι, όπως και όλους τους φιλάθλους κάθε ομάδας, γιατί κάθε Κυριακή κάνουν χιλιόμετρα για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Αν ενόχλησε ο πανηγυρισμός μου, όπως είχα πει και τότε ζητάω συγνώμη».
Γιάννη θα προτιμούσες να συνεχίσεις την καριέρα σου σε Ελλάδα η Ευρώπη;
«Αυτό που ξέρω τώρα είναι ότι ανήκω στον Ατρόμητο και κάθε Κυριακή θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα μου. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι. Η τελική απόφαση θα παρθεί με βάσει τα δεδομένα που θα έχω στα χέρια».


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: