Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Σερμαντίνι: «Μπορεί το repeat ο Ολυμπιακός»

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει και φέτος τόσο την Ευρωλίγκα όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Σερμαντίνι: «Μπορεί το repeat ο Ολυμπιακός»
Ο Γεωργιανός σέντερ τόνισε για άλλη μία φορά πως είναι χαρούμενος στους «ερυθρόλευκους», ανυπομονώντας να κάνει το ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας κόντρα στην Πανελευσινιακό (6/1, 17:00).

«Ξεκίνησα στον Παναθηναϊκό την επαγγελματική μου καριέρα, όπου ήμουν δύο χρόνια. Αλλά από τότε έχω αλλάξει τρεις ομάδες και τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Προς το παρόν έχω κάνει λίγες προπονήσεις και περιμένω να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το repeat: «Έχει τη δυνατότητα να κάνει το repeat ο Ολυμπιακός. διαθέτει πρωτοκλασάτους παίκτες, όπως είναι ο Σπανούλης και ο στόχος φυσικά είναι να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στην Ευρωλίγκα -να την κατακτήσει ξανά- και να πάρει ξανά το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: