Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Δεν δανείζει Ρολάντο στη Νάπολι η Πόρτο!!

Τον δανεισμό του Ρολάντο, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της, ζήτησε η Νάπολι από την Πόρτο, λαμβάνοντας, όμως, αρνητική απάντηση.

Δεν δανείζει Ρολάντο στη Νάπολι η Πόρτο
Λειψανδρία παρατηρείται στην αμυντική γραμμή της Νάπολι μετά την παραχώρηση του Αρόνικα στην Παλέρμο, καθώς και την εξάμηνη τιμωρία του Καναβάρο και του Γκράβα, γεγονός που ανάγκασε τη διοίκηση της ομάδας να απευθυνθεί στην Πόρτο, προκειμένου να εξασφαλίσει το δανεισμό του Ρολάντο.

Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του δεν έκρυψε πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική της ομάδας του Ιταλικού Νότου, μιας και στην Πορτογαλία έχει κερδίσει τα πάντα και αισθάνεται πως έχει ολοκληρώσει τον «κύκλο» του.

Από τη μεριά του ο Βάλτερ Ματζάρι έχει τονίσει πως εκτιμά τις ικανότητες του Πορτογάλου διεθνούς, ο οποίος θα του χρησίμευε πολύ, ιδίως τη στιγμή που οι επιλογές του στην άμυνα είναι μετρημένες.

Η Πόρτο, ωστόσο, έκανε σαφές πως ο παίκτης δεν παραχωρείται, ειδικά από τη στιγμή που οι «παρτενοπέι» δεν προτίθενται να τον αγοράσουν, αλλά μόνο να προχωρήσουν στο δανεισμό του.

Μένει να δούμε αν οι Ιταλοί σκοπεύουν να προτείνουν κάποια άλλη λύση, αφού οι Πορτογάλοι δείχνουν αμετακίνητοι από τη θέση τους.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: