Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον ΠΑΟ»

Να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Α1 (6/1, 17:00), είναι το ζητούμενο για τον Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα.

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον ΠΑΟ»
Από τη μεριά των παικτών, ο Γιάννης Λιανός δήλωσε πως στόχος της ομάδας της Πάτρας είναι να αγωνιστεί αξιοπρεπώς κόντρα στους «πράσινους».

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον ρυθμό μας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος που μεσολάβησε λόγω των γιορτών, και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για να συμβεί αυτό θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε όσο το δυνατό περισσότερη ενέργεια μπορούμε μέσα στο παιχνίδι», δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Λιανός είπε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Για εμάς ξεκινάει μια σειρά δύσκολων αγώνων. Όταν παίζεις με μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη, φροντίζεις να είσαι αξιοπρεπής και να κυνηγήσεις ό,τι καλύτερο. Εμείς θα παίξουμε βασισμένοι στην δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα, και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: