Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωσε Ρόκι η Ίντερ!!

Με μια λιτή ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ, επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Τομάζο Ρόκι από τη Λάτσιο στην ομάδα του Μιλάνου.

Ανακοίνωσε Ρόκι η Ίντερ
Ήταν ο αρχηγός της Λάτσιο και ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές των «τιφόζι». Ο Τομάζο Ρόκι, όμως, από το καλοκαίρι και μετά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, καθώς δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Οι ελάχιστες συμμετοχές του, ακόμα και όταν ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας, Μίροσλαβ Κλόζε ήταν απών, τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τη Ρώμη και να αποδεχτεί την πρόταση της Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» επισημοποίησαν τη μεταγραφή αυτή με την κατάθεση στα γραφεία της Ιταλικής Λίγκας όλων των απαραίτητων εγγράφων, κάτι που γνωστοποίησαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

«Η Ίντερ καλωσορίζει τον Τομάζο Ρόκι. Τα έγγραφα της απόκτησης του ποδοσφαιριστή από τη Λάτσιο κατατέθηκαν στα γραφεία της Λίγκας», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της διοίκησης των «νερατζούρι».

Να σημειωθεί πως ο Ρόκι έχει ήδη κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους συμπαίκτες του, υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: