Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ενίσχυση με Σαμάκ για Γουέστ Χαμ!!

Η Γουέστ Χαμ έκανε δικό της και τον Μαρουάν Σαμάκ, με τους Λονδρέζους να συνεχίζουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση, μετά και την απόκτηση του Τζο Κόουλ.

Ενίσχυση με Σαμάκ για Γουέστ Χαμ
Η Γουέστ Χαμ άκουσε την Άρσεναλ και τον Μαροκινό επιθετικό να λένε «ναι» στην πρόταση για το δανεισμό του και έτσι ο Σαμάκ μετακομίζει στο ανατολικό Λονδίνο για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο 28χρονος άσος αποτελεί την τρίτη μεταγραφή επιθετικογενούς ποδοσφαιριστή μέσα σε λίγες ημέρες, μετά από αυτές του Κόουλ και του Σον Μαγκουάιρ.

Από την πλευρά του, ο Σαμάκ δήλωσε «πολύ χαρούμενος» που βρίσκεται στα ανατολικά της αγγλικής πρωτεύουσας και τόνισε πως είναι «αποφασισμένος να» δώσει τα πάντα και να προσθέσει «πολλά γκολ». Στη Γουέστ Χαμ, ο Μαροκινός επιθετικός θα αγωνιστεί κοντά στον Αλού Ντιαρά, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στην Μπορντό.

Με βάση τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, η διοίκηση της Γουέστ Χαμ δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να αποκτήσει και τον Νικολά Ανελκά, την ώρα που ο Άλαρνταϊς προσπαθεί να βρει ποιος ποδοσφαιριστής αποτελεί την ιδανική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Πηγή: England365.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: