Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ζητάει ευκαιρίες ο Μπουρντίσο!!

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρόμα, αν και δεν αγωνίζεται όσο θέλει, εξέφρασε σε ιταλική ιστοσελίδα ο Νικολά Μπουρντίσο.

Ζητάει ευκαιρίες ο Μπουρντίσο
Αγωνίστηκε για 5 χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς και άλλα 5 χρόνια στην Ίντερ. Από το 2009 ανήκει στη Ρόμα και επιθυμία του είναι να συμπληρώσει και στην πρωτεύουσα 5 χρόνια. Ο Νικολά Μπουρντίσο, αν και παίζει ελάχιστα στην ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν, επιθυμεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και να παραμείνει στο ρόστερ των «τζαλορόσι», όπως φάνηκε από όσα είπε μετά την επιστροφή της ομάδας από τις ΗΠΑ.

«Η Ρόμα είναι η ομάδα που επέλεξα δύο φορές, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με πολλούς ανθρώπους και κάνοντας αυτό που μου έλεγε η καρδιά μου. Πάλεψα για να βρεθώ εδώ και δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω την προσπάθειά μου να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και να επιστρέψω στη βασική ενδεκάδα. Ασφαλώς δεν με ικανοποιεί το γεγονός πως παίζω λίγο, ειδικά από τη στιγμή που βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως σκέφτομαι να αποχωρήσω από την ομάδα», είπε ο Μπουρντίσο.

Θεωρείς πως υπεύθυνος για τον παραγκωνισμό σου είναι ο Ζέμαν; «Εκτιμώ πολύ τον προπονητή μας και δεν ρίχνω σε εκείνον την ευθύνη για το μικρό χρόνο συμμετοχής μου. Μετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές έχασα τη θέση μου στη βασική ενδεκάδα, αλλά αυτό ήταν σωστό, καθώς δεν βρισκόμουν σε καλή κατάσταση. Ζητώ, όμως, μια ευκαιρία τώρα που είμαι καλά. Μια ευκαιρία να δείξω πως μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Αν υπήρχαν ευρωπαϊκά παιχνίδια ίσως να ήταν διαφορετικά. Χωρίς αυτά, όμως, δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες», απάντησε ο Αργεντινός.

Αν συνεχίσεις να παίζεις ελάχιστα, τι προτίθεσαι να κάνεις; «Θα κοιτάξω το μέλλον μου, αυτό είναι βέβαιο. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει, έτσι και εγώ, αν δω πως δεν μπορώ να επιστρέψω στις βασικές επιλογές του προπονητή, θα φύγω. Αλλά αυτό δεν θα γίνει τον Ιανουάριο, θέλω να εξαντλήσω κάθε πιθανότητα. Αν ένιωθα ανεπιθύμητος ή αισθανόμουν άβολα στην ομάδα, θα είχα φύγει από τώρα. Ακόμα, ευτυχώς, δεν είναι τέτοια η κατάσταση», τόνισε ο Νικολά Μπουρντίσο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: