Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Κουντέρ: «Δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιους αγώνες»

Στην παραδοχή πως η Μπεσίκτας δεν είναι έτοιμη για τέτοιους αγώνες έφτασε ο Ερμάν Κουντέρ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Κουντέρ: «Δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιους αγώνες»
Ο τεχνικός των κατόχων του Eurochallenge τόνισε πως οι παίκτες του συνέχισαν τα ίδια λάθη της πρώτης φάσης, όμως επιστρέφουν σε όλα τα ματς και τα παλεύουν μέχρι το τέλος, χωρίς αποτέλεσμα, δείγμα πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες μιας διοργάνωσης, όπως η Ευρωλίγκα. Τέλος, διευκρίνισε πως η απουσία του Βίντμαρ οφειλόταν σε τραυματισμό στον αστράγαλο.

Αναλυτικά: «Κάναμε τα ίδια λάθη που κάναμε και στην πρώτη φάση. Είναι απίστευτο, κάναμε λάθη για το τίποτα! Είναι τρελό. Επιστρέφουμε, δεν τα παρατάμε κι αυτό είναι το σημαντικότερο, ωστόσο δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου επιπέδου αγώνες. Επιστρέφουμε, αλλά μετά δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πού πρέπει να πάμε και κάνουμε λάθη.

Ο Βίντμαρ ήταν τραυματίας στον αστράγαλο, δοκίμασε το πρωί κι ένιωσε πόνο, εάν ήταν σημαντικό ματς ή είχαμε ρεπό στη συνέχεια, ίσως να έπαιζε. Ωστόσο, εγώ ως προπονητής, δεν παίρνω τέτοιο ρίσκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: