Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Παίκτης της Γουέστ Χαμ ο Κόουλ!!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Τζο Κόουλ στη Γουέστ Χαμ όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος του Λονδίνου.

Παίκτης της Γουέστ Χαμ ο Κόουλ
Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, έμεινε ελεύθερος από τους «κόκκινους» και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών με τα «σφυριά», στα οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Κόουλ, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το Νο26, το οποίο είχε και από το 1998 μέχρι το 2003 στην Γουέστ Χαμ, δήλωσε ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του και την επιστροφή του στο Ανατολικό Λονδίνο.

«Χαίρομαι που επέστρεψα. Αυτό το μέρος είναι για μένα γεμάτο αναμνήσεις. Εδώ έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο και ξεκίνησα την καριέρα μου. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», τόνισε ο Κόουλ και συμπλήρωσε:

«Ο Σαμ Αλαρντάις έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Στη Λίβερπουλ δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά μου είπε ότι εδώ με θέλει για να παίζω συνέχεια και αυτό είναι για μένα το ζητούμενο».

Ο Κόουλ, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε δίπλα του στη Γουέστ Χαμ παίκτες όπως ο Ντι Κάνιο, ο Κάρικ, ο Λάμπαρντ, ο Ντεφό και ο Σινκλέρ, δήλωσε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ του συλλόγου και βέβαιος για την παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: