Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Αιχμές Φέργκιουσον για Σίτι!!

Το θέμα της πραγματοποίησης των προπονήσεων παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων έθιξε, με αφορμή το συμβάν μεταξύ Ρομπέρτο Μαντσίνι και Μάριο Μπαλοτέλι, ο Σερ Άλεξ Φέργιουσον.

Αιχμές Φέργκιουσον για Σίτι
Τα προπονητικά κέντρα των αιωνίων αντιπάλων βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση στο Κάρινγκτον, με την ασφάλεια σε εκείνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι πολύ πιο καλή και τις εγκαταστάσεις πιο δύσκολα προσβάσιμες και φυλασσόμενες από φωτορεπόρτερ.

«Πρέπει οι προπονήσεις να είναι κλειστές και να μην αφήνουν τους ρεπόρτερ να τις παρακολουθούν. Είναι λογικό να προκύπτουν τέτοια θέμα. Αυτό θέλουν τα μέσα ενημέρωσης άλλωστε. Όπως και να έχει με αυτόν τον τρόπο δυσκολεύεται ο προπονητής να κάνει τη δουλειά του και δίνονται στοιχεία που δεν θα έπρεπε στη δημοσιότητα σε περίπτωση που κάτι συμβεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φέργκιουσον, για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Νομίζω ότι το σταμάτησε και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δυστυχώς υπάρχουν κ γήπεδα όπου ο Τύπος βρίσκεται καθημερινά. Δεν καταλαβαίνω πως αυτές οι ομάδες κάνουν τη δουλειά τους».

Καταλήγοντας πάντως, ο 71χρονος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δεν έκρυψε τη διάθεσή του για χιούμορ «Αν καμιά φορά κρυφτεί κάποιος φωτορεπόρτερ στα δέντρα, τότε βγάζουμε έξω τους λύκους!»


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: