Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

«Διορθωτικές οι κινήσεις του Ιανουαρίου»

Αισιόδοξος πως με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου η Παλέρμο θα παραμείνει με άνεση στη Serie A είναι ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

«Διορθωτικές οι κινήσεις του Ιανουαρίου»
Ξεκίνησε με πολλά όνειρα τη φετινή χρονιά, στην πορεία, όμως, τα πράγματα αποδείχτηκαν πολύ δύσκολα. Η Παλέρμο, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, έχοντας κάνει λάθος προγραμματισμό στις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που κάνει επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσής της τον Ιανουάριο.

Ο Τζαμπαρίνι μίλησε για αυτές τις κινήσεις και έδειξε να είναι αισιόδοξος πως αρκούν για τη σωτηρία της ομάδας του. «Βρεθήκαμε μαζί ο Λο Μόνακο, ο Γκασπερίνι και εγώ και συζητήσαμε σχετικά με τις μεταγραφές. Αποφασίσαμε να ενισχυθούμε εκεί που μας ζήτησε ο προπονητής. Αλλά να ξέρουν οι οπαδοί μας πως δεν πρόκειται να… χτίσουμε από την αρχή την ομάδα. Κάποιες διορθωτικές κινήσεις θα κάνουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε μια άνετη παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Η πραγματική μεταγραφική ενίσχυση θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο», τόνισε ο πρόεδρος της Παλέρμο.

Έχετε δηλώσει πως για όλα φταίει ο κακός καλοκαιρινός προγραμματισμός. Πώς πιστεύετε πως αυτό θα αλλάξει τώρα; Πώς είστε σίγουρος πως αυτή τη φορά ο προγραμματισμός θα είναι σωστός; «Ο Λο Μόνακο είναι έμπειρος και είναι αυτός που ασχολείται αποκλειστικά με τις μεταγραφές. Εγώ μόνο πληρώνω. Όλα γίνονται διαφορετικά τώρα, για αυτό είμαι σίγουρος πως θα φέρουν αποτέλεσμα οι κινήσεις που θα κάνουμε», σημείωσε με σιγουριά ο Τζαμπαρίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: