Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τα «γύρισε» ο Δήμαρχος για Μπόατενγκ!!

Δεν μεταφέρθηκαν πιστά οι δηλώσεις του σχετικά με την αντίδραση του Μπόατενγκ, από τον οποίο ζητάει συγγνώμη, τόνισε σε συνέντευξή του ο Δήμαρχος του Μπούστο Αρσίτσιο, Τζίτζι Φαριόλι.

Τα «γύρισε» ο Δήμαρχος για Μπόατενγκ
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις όσων εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην υπόθεση της διακοπής του φιλικού αγώνα της Μίλαν με την Προ Πάτρια, λόγω των ρατσιστικών συνθημάτων που ακούστηκαν εις βάρος του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Σειρά πήρε ο Δήμαρχος του Μπούστο Αρσίτσιο, Τζίτζι Φαριόλι, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση, έδειξε να ρίχνει την ευθύνη στον Γκανέζο άσο της Μίλαν. Ο Φαριόλι προσπάθησε να διορθώσει τις αρχικές του δηλώσεις.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά, παραποιήθηκαν δηλώσεις. Ποτέ δεν έριξα τις ευθύνες του ατυχούς περιστατικού στον ποδοσφαιριστή της Μίλαν. Αυτό που έχω να πω είναι πως δεν συμφωνώ με την αντίδρασή του να κλοτσήσει τη μπάλα προς το μέρος της κερκίδας, ενώ έχει την αμέριστη συμπαράστασή μου για το γεγονός ότι τον προσέβαλαν. Από τη στιγμή αυτή ο Μπόατενγκ είναι ένας είδος επίτιμου δημότη της πόλης μας. Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη αν διάβασε κάποιες, δήθεν, δηλώσεις μου, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», δήλωσε ο Δήμαρχος της πόλης όπου διεξήχθη ο φιλικός αγώνας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: