Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Έκανε… πλάκα η ΤΣΣΚΑ!!

Τις νίκες της στην δεύτερη αγωνιστική του ΤOP-16 «ζευγάρωσε» η ΤΣΣΚΑ στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου, καθώς επικράτησε άνετα 75-57.

Έκανε… πλάκα η ΤΣΣΚΑ
Το… καθήκον της έκανε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Γερμανία απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου για τον 5ο όμιλο του TOP-16, στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 75-57.

Οι Ρώσοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τόσο τον Μίλος Τεόντοσιτς με 17 πόντους, όσο και τον Νέναντ Κρίστιτς με 15 πόντους και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν την έναρξη του αγώνα.

Στον αντίποδα η Άλμπα προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά οι προσπάθειές της δεν βρήκαν αντίκρισμα, καθώς απέναντί τους είχαν μία πάρα πολύ δύσκολη αντίπαλο, που δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει τη νίκη.

Στην αρχή του πρώτου δεκαλέπτου η Άλμπα έδειξε ότι θα έβαζε… δύσκολα στην ΤΣΣΚΑ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα. Ωστόσο, μετά το πεντάλεπτο οι Ρώσοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, πάτησαν… γκάζι και έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +11, 24-13.

Οι Ρώσοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στη δεύτερη περίοδο και διατηρούσαν το προβάδισμα στο σκορ με σχετική άνεση, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να πλησιάσουν στο σκορ. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ΤΣΣΚΑ να προηγείται με 40-28.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Άλμπα προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της και να πλησιάσει τους Ρώσους στο σκορ. Η ΤΣΣΚΑ, όμως, κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα και τελείωσε την τρίτη περίοδο με 57-47.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ρώσοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, πάτησαν το πόδι στο… γκάζι και έφτασαν στην δεύτερη νίκη τους στο TOP-16 με 75-57.

Τα δεκάλεπτα: 13-24, 28-40, 47-57, 57-75

Άλμπα Βερολίνου (Ομπράντοβιτς): Σουλτζ 2, Νέι, Σάφαρτζικ 3, Τόμπσον 6, Φούλε, Μπάιαρς 11, Τζέντοβιτς 6, Μιραλές 6, Γουντ 14, Φόστερ 6, Ιντμπίχι 2, Μόρλεϊ 2

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Τεόντοσιτς 17, Μίκοφ 7, Γκούντουμακ, Τζάκσον 9, Σοκόλοφ, Κρίστιτς 15, Ζοζούλιν, Βορόνοφ, Κρίστμας 5, Καούν 8, Χριάπα 10, Πονκράσοφ 4

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: