Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Μάντζαρης: «Η νίκη ήρθε από την άμυνα»

Η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ήταν εκείνη που τον βοήθησε να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο Top 16 της Euroleague, 77-64 την Μπεσίκτας, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Μάντζαρης: «Η νίκη ήρθε από την άμυνα»
Ο νεαρός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» στάθηκε επίσης στη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των εορτών η οποία όπως τόνισε έχει φέρει πίσω την ομάδα:

«Ξέραμε ότι ο Τζέρελς είναι ο κινητήριος μοχλός της Μπεσίκτας και κοιτάξαμε να τον εγκλωβίσουμε. Κάποιες στιγμές το καταφέραμε κάποιες άλλες όχι. Εμείς ήμασταν καλοί στην άμυνα και μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και ήρθε η νίκη. Η διακοπή μας έχει φέρει λίγο πίσω το βλέπουμε και εμείς στις προπονήσεις στα παιχνίδια και κοιτάμε να επανακτήσουμε και πάλι τον ρυθμό μας. Παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι, θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα και να βγάζουμε ενέργεια στην επίθεση. Έτσι θα αποκτήσουμε ρυθμό».

Όσο για την κατάσταση στον ΣΤ΄ όμιλο του Top 16 της Euroleague; «Είναι αμφίρροπος όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι, εμείς πάμε παντού να κερδίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος σχολίασε για την νίκη επί της Μπεσίκτας:

«Είχαμε πει από την αρχή να μπούμε συγκεντρωμένα στο ματς. Θέλαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Δεν έχουμε ακόμα βρει απόλυτα τον ρυθμό μας λόγο των διακοπών αλλά πιστεύω τα δώσαμε όλα από την αρχή του ματς. είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας όπως είπαμε στην άμυνα και αυτό πιστεύω φάνηκε από την αρχή του αγώνα ακόμα. Την κρατήσαμε μέχρι τέλους και φτάσαμε στη νίκη. Πηγαίνουμε ξεχωριστά σε κάθε ματς, ο Ολυμπιακός κοιτάει να παίρνει τη νίκη σε κάθε ματς γιατί είναι μεγάλη ομάδα και αυτό θα κάνουμε και στην Βαρκελώνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: