Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

«Δέχομαι πόλεμο»

Για όλα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, με τον πρόεδρο της ομάδας να λέει ότι δέχεται πόλεμο.

«Δέχομαι πόλεμο»
Ο πρόεδρος της ομάδας του Βόλου με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι με αυτές τις συνθήκες δεν δέχεται να μιλήσει με κανέναν επενδυτή, ενώ τόνισε δέχεται πόλεμο και όλοι γνωρίζουν από πού, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν το καλό του συλλόγου.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι ο λόγος που ο Τσιάτσιος ζήτησε να φύγει από την ομάδα δεν είναι οικονομικός, ενώ ζήτησε την συμπαράσταση των οπαδών στην προσπάθεια που γίνεται στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μποτσιβάλης:

«Δέχομαι πόλεμο. Όλος ο Βόλος γνωρίζει από που προέρχεται και τι ακριβώς είναι. Δεν θέλουν το καλό της ομάδας.. Με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν παραχωρώ την ΠΑΕ στους Βολιώτες επενδυτές. Τα γραφεία είναι έτοιμα στο Πανθεσσαλικό. Και μάλιστα είναι όλα πληρωμένα, όχι σαν κάποτε που ήρθαν και μας τα πήραν. Δεν είχα ποτέ γραπτή πρόταση. Μόνο μέσα από τα σάιτ ενημερώνομαι. Αύριο θα υπάρξουν νέες πληρωμές στον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα εξοφληθούν. Η ομάδα θα ηρεμήσει στα αποδυτήρια και θα δει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να προχωρήσουμε σε 2-3 μεταγραφές άμεσα. Θα πάρουμε τρεις παίκτες οπωσδήποτε. Ο Ολυμπιακός θέλει Έλληνες ποδοσφαιριστές και έτοιμους να προσφέρουν.

Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μας που είναι όλοι πολύ καλοί. Απλά υπάρχουν 25 ματς ακόμη και χρειάζονται εναλλακτικές λύσεις. Ζητώ τη στήριξη των φιλάθλων και όλου του κόσμου. Να στηρίξουν όχι εμένα, αλλά τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι οι καλοί χωράνε στον Ολυμπιακό Βόλου. Όποιος θέλει να βοηθήσει καλώς να ορίσει. Τα εισιτήρια που βγάλαμε στους παίκτες ήταν μετ' επιστροφής και έχουν πληρωθεί από μας. Όλα τα άλλα είναι ανακριβή. Αν ο κ. Γιαννόπουλος έστειλε χρήματα, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο το έκανε. Θα λειτουργήσουμε την ομάδα και δεν θα χρεωθεί ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι το τέλος της περιόδου. Στόχος είναι η απ' ευθείας άνοδος της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ
», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γι' αυτό κάναμε τώρα και αυτές τις μεταγραφές. Ο κ. Τσιάτσιος έχει ζητήσει να φύγει, όχι όμως γιατί του χρωστάμε χρήματα. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημά του. Με τον κ. Καρά είχαμε κάνει συμφωνητικό. Όλα υπάρχουν στα χαρτιά. Όσον αφορά τον κ. Βαζάκα και τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Τη συμφωνία με τον κ. Παπαδόπουλο την έκανε ο κ. Γιαννόπουλος. Εγώ ήμουν λίγο επιφυλακτικός, αλλά τελικά λόγω των αποτελεσμάτων ενέδωσα. Δεκαπέντε μέρες κάναμε συζητήσεις και είχαμε μιλήσει με 2-3 προπονητές με υπόδειξη του κ. Γιαννόπουλου. Απλά εγώ πήρα την τελική απόφαση, όταν είδα πως η ομάδα υποχωρούσε στο βαθμολογικό πίνακα.

Ζητούμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: