Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Πρόκριση με προσδοκία …ρεκόρ!

.Μόλις ένα ημίχρονο άντεξε η Μπρέντφορντ, με την Τσέλσι να πατά γκάζι στο δεύτερο μέρος και να παίρνει άνετα την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Πρόκριση με προσδοκία …ρεκόρ

Ο Άγγλος μέσος σκόραρε κι έφτασε στα 199 γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι και ψάχνει ακόμη τέσσερα για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ρεκόρ που κατέχει ο Μπόμπι Τάμπλινγκ.

Οι Λονδρέζοι δυσκολεύτηκαν μόλις για ένα ημίχρονο κόντρα στην Μπρέντφορντ, στον επαναληπτικό του 2-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα της Μπέντφορντ κρατούσε το μηδέν έως το 55΄.

Ο Χουάν Μάτα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, για να έρθει το γκολ του Όσκαρ στο 68’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του Ντιαγκουράγκα. Η Τσέλσι έκανε τρία τα τέρματά της με τον Λάμαρντ, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Τζον Τέρι, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά, μετά τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και τραυματίστηκε.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει στα τέλη Φεβρουαρίου τη Μίντλεσμπρο, εκτός έδρας, ενώ η Μπρέντφορντ έμεινε με την ελπίδα του …θαύματος.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Τσέλσι: Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ-Λουίζ, Λάμπαρντ (Μπέρτραντ 80’) – Όσκαρ, Μάτα (Μπεναγιούν 76’), Μόουσες (Αζάρ 65’)- Μπα.

Μπρέντφορντ: Μουρ – Λόγκαν, Κρεγκ, Ντιν, Μπίντγουελ – Αντεγιέμι, Ντιαγκουράγκα (Ριβς 73’), Ντάγκλας, Φόρσο (Σόντερς 78’) – Ντόναλντσον, Τρότα (Φόρεστερ 56’).

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: