Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Λίνεν: «Θα σκοτώσω όποιον ακούσω να λέει για πλέι οφ»!

Ούτε κουβέντα να ακούσει δεν θέλει για είσοδο της ΑΕΚ στα πλέι οφ ο Έβαλντ Λίνεν!

Λίνεν: «Θα σκοτώσω όποιον ακούσω να λέει για πλέι οφ»!

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Λίνεν:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:


«Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και με δύσκολες συνθήκες λόγω της βροχής. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αδύνατον να παιχθεί ποδόσφαιρο. Το ματς πήγε στην δύναμη, το παλέψαμε προσπαθήσαμε πολύ και τουλάχιστον τον έναν βαθμό τον δικαιούμασταν. Είχαμε δυο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μεγαλύτερες από τον αντίπαλο. Αν είχαμε σκοράρει, ίσως να είχαμε πάρει κάτι περισσότερο από τον έναν βαθμό. Αλλά όσο περνούσε η ώρα ήταν δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμουν ικανοποιημένος από την οργάνωση στην άμυνα γιατί υπήρχαν πολλά κενά στα δεξιά μας. Αλλάξαμε το σύστημα και καταφέραμε να τους σταματάμε ψηλά και να μην έχουμε προβλήματα από τα άκρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αδύνατον να παίξουν ποδόσφαιρο οι δυο ομάδες. Δεν υπήρχαν μεγάλες ευκαιρίες. Έγινε μεγάλη μάχη και ήταν θετικό ότι πήραμε τον έναν βαθμό».

Για τον Αναστασόπουλο:

«Ήταν πολύ καλή η παρουσία του. Αλλά με το σύστημα που αλλάξαμε, δεν μπορούσε να παίξει. Χρειαζόμασταν έναν πιο φρέσκο ποδοσφαιριστή. Έκανε καλή δουλειά ο Αναστασόπουλος. Δεν τον ξέρω καλά και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει καλή δουλειά μέχρι και το 90ό λεπτό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας προπονητής αλλάζει κάποιον ποδοσφαιριστή.

Για το αν η ομάδα δείχνει κουρασμένη μετά από κάποιο χρονικό σημείο;

«Είμαι έξαλλος με την κριτική που γίνεται στους συνεργάτες μου. Αν έλεγα πως έβλεπα κούραση σε παίκτες, θα γραφόντουσαν διάφορα για τους συνεργάτες μου. Δεν έχω ξαναδεί κάτι χειρότερο απ' αυτό που γίνεται εδώ. Ξέρετε τα πάντα, χωρίς να ρωτάτε εμένα. Είναι ένας πολύς κακός τρόπος για να κριτικάρετε. Αν ήσασταν στην προπόνηση, τότε θα μπορούσατε να κριτικάρετε τους συνεργάτες μου».

Για τη διαιτησία και τη μη αποβολή του Κάτσε:

«Συνήθως δεν μιλάω για τους διαιτητές. Κανείς δεν θέλει να κάνει την δουλειά τους. Αλλά υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που είναι περίεργες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως υπήρχαν κάποιες φάσεις περίεργες . Συνέβη κάτι πολύ σοβαρό από έναν παίκτη του ΠΑΟΚ. Έγινε κάτι που ήταν κόκκινη κάρτα. Κατακόκκινη κάρτα. Ένας παίκτης του ΠΑΟΚ προσέβαλε τον διαιτητή, αλλά εκείνος δεν είχε το κουράγιο να τον αποβάλει. Αυτό που ειπώθηκε και αυτό που άκουσαν όλοι όσοι ήταν δίπλα, ήταν πολύ σοβαρό για να ακούγεται στα γήπεδα».

Για το αν είναι εφικτός στόχος τα πλέι οφ
:

«Όποιον ακούσω να μιλάει για πλέι οφ θα τον... σκοτώσω. Ποτέ δεν έχω δει να βοηθάει αν μιλάω για το τι θέλω. Όταν θες να κάνεις κάτι, δεν χρειάζεται να το πεις. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν χρειάζεται να το λέμε. Το αυτονόητο είναι η νίκη. Δεν πιστεύω πως πετυχαίνεις έναν στόχο, όταν μιλάς γι αυτόν. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, αν συνεχίσουμε να έχουμε αποτελέσματα, μπορεί και να πετύχουμε κάτι. Ειδικά σε μια κατάσταση που η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, είναι ακόμα μικρή. Και ειδικά όταν έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: