Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Για τον πρόεδρο που είναι στο νοσοκομείο»

Αφιερωμένο στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη ήταν το νικητήριο γκολ του Φελίπε Ντα Κόστα στην Λάρισα.

«Για τον πρόεδρο που είναι στο νοσοκομείο»
Στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, ο οποίος είναι στο νοσοκομείο, αφιέρωσε το γκολ της νίκης στη Λάρισα, ο Φελίπε Ντα Κόστα. Ο Πορτογάλος μέσος χάρισε το τρίποντο στην ομάδα των Σερρών και σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σε αυτό αλλά και στην συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος στην Football League.

Ο Ντα Κόστα μίλησε στο «serressport» γι’ αυτή την επιτυχία, τονίζοντας: «Πήγα για το γκολ. Ο κόουτς από τον πάγκο μου είπε να κάνω σουτ στην εστία και έτσι έκανα. Ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ξέρουμε ότι διαθέτουμε ομάδα για να ανέβουμε κατηγορία, έχουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ και θέλουμε πολύ να οδηγήσουμε τον Πανσερραϊκό εκεί που ανήκει, στη Σούπερ Λίγκα. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος βρίσκεται στο νοσοκομείο σε δύσκολη κατάσταση, ήταν ένας παραπάνω λόγος για να μας συσπειρώσει για αυτό το ματς. Δίνουμε πλέον κάτι παραπάνω και για εκείνον. Είναι ένας άνθρωπος που κάνει τα πάντα για την ομάδα. Κρίμα που δεν το ξέρουν όλοι αυτό και δεν το βλέπουν. Του ευχόμαστε περαστικά και να έρθει γρήγορα κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια, όπως έκανε μέχρι σήμερα».

Καταλήγοντας, ο Φελίπε Ντα Κόστα πρόσθεσε: «Πήραμε τέσσερις σερί νίκες και αυτό που μπορώ να πω ότι άλλαξε είναι η ψυχολογία. Πάντα ξέραμε ότι με κάποιες σερί επιτυχίες θα βρίσκαμε την αυτοπεποίθηση που μας έλειπε και αυτό έγινε. Στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια έχουμε τρία στην έδρα μας. Μπορούμε να τα πάρουμε και αν συμβεί θα έχουμε κάνει τεράστιο βήμα για να μπούμε στην τριάδα. Ήταν πολύ ωραίο που μας περίμενε κόσμος στο γήπεδο για την υποδοχή από τη Λάρισα μετά τα μεσάνυχτα. Δεν το περιμέναμε, αλλά ελπίζω να ξέρουν ότι πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Ειδικά τώρα είναι πολύ σημαντική η βοήθειά τους και τους θέλουμε στην έδρα μας, για να νιώσουμε ότι όντως είναι ο δωδέκατος παίκτης! Αν είναι κοντά μας, δεν θα έχουμε απώλειες εντός και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το μεγάλο στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: