Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Πολλά τα λάθη για τον Σκαραφίγκα!

Στα πολλά λάθη που έκανε ο Πανελευσινιακός για τρία δεκάλεπτα απέδωσε ο Γιώργος Σκαραφίγκας την ήττα από τον Άρη.

Πολλά τα λάθη για τον Σκαραφίγκα
Ο Πανελευσινιακός σε 30 λεπτά είχε κάνει 21 λάθη κόντρα στον Άρη και αυτό έπαιξε βασικό ρόλο στο να ηττηθεί (68-55), σύμφωνα με τον Γιώργο Σκαραφίγκα. Από την πλευρά του, ο Νίκος Μαντζιώρης προτρέπει την ομάδα του να ξεχάσει το συντομότερο την ήττα αυτή και να κοιτάξει το επόμενο ματς που έρχεται κόντρα στον ΑΓΟΡ.

«Η σημερινή εικόνα είναι αντιστρόφως ανάλογη σε σχέση με αυτή που έχουμε δείξει στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της, να παίξουμε καλύτερη άμυνα και το έχουμε καταφέρει στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε όμως πρόβλημα στο τρίποντο. Όταν παίζεις με μια σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα όπως ο Άρης και κάνεις 21 λάθη ως το 30? δεν πρόκειται να σου δώσει όχι ευκαιρία, ούτε καν το δικαίωμα να μπεις μέσα στο παιχνίδι», δήλωσε ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

Με τη σειρά του, ο Νίκος Μαντζιώρης ανέφερε: «Ξέραμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή, μπήκαμε καλά αλλά τα πολλά λάθη μας στοίχισαν στο παιχνίδι. Δεν έχουμε καιρό για λύπες και για κλάματα, κοιτάμε το επόμενο που είναι σημαντικό για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: