Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Χάμσικ: «Ντροπιαστική ήττα»

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα που γνώρισε η Νάπολι με σκορ 3-0 από τη Βικτόρια Πλζεν για το Europa League, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παίκτης του ιταλικού συλλόγου, Μάρεκ Χάμσικ.

Χάμσικ: «Ντροπιαστική ήττα»
Ντροπιαστική χαρακτήρισε την εντός έδρας ήττα που γνώρισε η Νάπολι με σκορ 3-0 από την Βικτόρια Πλζεν για τη φάση των «32» του Europa League ο παίκτης των «παρτενοπέι» Μάρεκ Χάμσικ.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε πως κόντρα στους Τσέχους τα πράγματα για αυτόν και τους συμπαίκτες του δεν πήγαν τόσο καλά όσο αυτοί θα ήθελαν, με αποτέλεσμα να χάσουν με τρία γκολ διαφορά.

«Η αλήθεια είναι ότι νιώσαμε όλοι ντροπή για αυτό το αποτέλεσμα. Ο αγώνας πήγε πολύ άσχημα και αυτό είναι κάτι που δεν άξιζαν οι οπαδοί μας. Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και θα μπορούσα να έχω κάνει το 1-1, αλλά τίποτα δεν πήγε έτσι όπως το θέλαμε. Δεν μπορούμε όμως πλέον να κάνουμε τίποτα για τον αγώνα με τη Βικτόρια και είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε εκείνο που έπεται με αντίπαλο τη Σαμπντόρια», τα λόγια του Σλοβάκου μέσου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: