Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Στα… πόδια του Αγκάνθο!

Ο Νταβίντ Αγκάνθο έχει σκοράρει σε όλα τα «μεγάλα» ματς και στον Άρη περιμένουν να πράξει ανάλογα στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στα… πόδια του Αγκάνθο
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για τον Άρη, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Novasports 1).

Αν οι «κίτρινοι» καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς θα θέσουν τις βάσεις για την παραμονή τους στην κατηγορία και θα επιδιώξουν στους επόμενους αγώνες να σημειώσουν ένα σερί από θετικά αποτελέσματα για να μην αντιμετωπίσουν περαιτέρω προβλήματα.

Σημαντική στο σημερινό ματς θεωρείται η παρουσία του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος από τα εννιά γκολ που έχει πετύχει μέχρι σήμερα, τα έξι ήταν απέναντι στους «μεγάλους» του πρωταθλήματος. Μάλιστα, στα εντός έδρας μας έχει σκοράρει σε όλα απέναντι στους «μεγάλους» αντιπάλους της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, οι επιστροφές των Πουλίδο – Καζναφέρη και οι απουσίες του Γιαννιώτα – Βελλίδη αναγκάζουν τον Γιάννη Μιχαλήτσο να παρατάξει τον Άρη ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει από δεξιά προς αριστερά τους Ψυχογιό, Πουλίδο, Παπαζαχαρία και Ζαραδούκα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κοέλιο και Παπαστεριανός, ενώ στα πλάγια θα βρίσκονται οι Διαμαντάκος και Καζναφέρης.

Ρόλο οργανωτή θα έχει ο Τάτος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αγκάνθο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκελής, Αγγελούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Σουνάς και Τριανταφυλλάκος.

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι η αρχή από μια σειρά δύσκολων αγώνων που έχουμε μπροστά μας, στα οποία πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο που θα φέρει βαθμούς στην ομάδα και χαρά στον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 56χρονος τεχνικός στους παίκτες κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας.

Προϊστορία

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί προβάδισμα στην προϊστορία στην έδρα του Αρη με... βραχεία κεφαλή. Εχει 19 νίκες, έναντι 17 των «κιτρίνων», ενώ οι ισοπαλίες είναι 16.

Ο Αρης, ο οποίος είχε επικρατήσει πέρυσι με 3-1, έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μόνο μια φορά στα τελευταία 12 παιχνίδια.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

04/12/11 Άρης-Παναθηναϊκός 3-1 (11' Τσέζαρεκ, 44' Ντίκο, 48' Νέτο - 38' Μπουμσόνγκ)
11/09/10 Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 (43' Σισέ)
24/01/10 Άρης-Παναθηναϊκός 0-0
21/09/08 Άρης-Παναθηναϊκός 1-2 (9' Χαβίτο - 19' Κλέιτον, 26' Ίβανσιτς)
30/12/07 Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 (44' αυτ. Παπαδόπουλος)
03/12/06 Άρης-Παναθηναϊκός 1-0 (54' Βαϊσχάιμερ)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: