Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν δείξαμε ηρεμία»

Στην έλλειψη ηρεμίας απέδωσε το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 με τον Πανθρακικό ο Γιάννης Χριστόπουλος.

«Δεν δείξαμε ηρεμία»

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Χριστόπουλος:

«Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, χάσαμε αδικαιολόγητα ένα ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να έχουμε ασφάλεια πίσω, αλλά δεν δείξαμε την ηρεμία άλλων παιχνιδιών επιθετικά. Στην επανάληψη μπήκαμε αλλαγμένοι και στο μεγαλύτερο διάστημα κλείσαμε τον αντίπαλο στα καρέ του. Ο Πανθρακικός υπήρχαν στιγμές που έπαιζε πολύ πίσω και μας δυσκόλευε στην ανάπτυξη. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Κρίμα που δεν ικανοποιήσαμε τον κόσμο. Μας έσπρωξε στην επιτυχία και τον ευχαριστούμε. Στα δύο επόμενα ματς πρέπει να βρούμε τους δύο πόντους που αφήσαμε εδώ».

Για την απουσία του Ντε Βινσέντι: «Είμαι ικανοποιημένους από τον Άκη Γιάκο. Δεν είχε καλό ρυθμό, κουράστηκε κι αυτό ήταν φυσιολογικό γι' αυτό και τον έκανα αλλαγή. Μας βοήθησε, μοίρασε μπάλες, είμαι ικανοποιημένος».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από την κουβέντα για τα πλέι-οφ: «Όχι δεν νομίζω, αλλά δεν μου αρέσουν κι εμένα αυτά που ακούγονται. Εμείς δεν επηρεαζόμαστε και θέλαμε τη νίκη σήμερα. Προσπαθήσαμε, αλλά είχαμε απέναντί μας οργανωμένη και κλειστή ομάδα που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: