Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Καληνυχτάκιας της Ευρώπης ή της κατηγορίας;

«Ντου στα αποδυτήρια» από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog με φόντο το Άρης – Παναθηναϊκός! Αυτό το ματς είναι όλα τα λεφτά. Και για τον Άρη και για τον Παναθηναϊκό. Χάνει ο Άρης; Είναι με το ένα πόδι στην Β’ εθνική. Χάνει ο Παναθηναϊκός; Είναι με το ένα πόδι έξω από τα πλέι οφ. Φέρνουνε «Χ»; Παραμένουν και οι δυο στο λούκι, ο καθένας στο δικό του.
Να ρεφάρουν
Εδώ, λοιπόν, για τον Άρη παίζεται η μισή κατηγορία και για τον Παναθηναϊκό παίζεται η μισή Ευρώπη. Και κανέναν από τους δυο δεν βολεύει το «Χ». Έχουν, βέβαια, ακόμα καιρό να ρεφάρουν, αλλά αγωνιστική με την αγωνιστική τα περιθώρια στενεύουν.
Την μεγαλύτερη χασούρα
Θα παίξει ρόλο, βέβαια, τι θα γίνει και στα άλλα αποτελέσματα που ενδιαφέρουν τις δυο ομάδες, όμως θα γίνει μεγάλη μάχη όπως και να έχει στο Βικελίδης. Για να μάθουμε ποιος θα αυξήσει τις πιθανότητές του να… καληνυχτίσει είτε την Σούπερ Λίγκα, είτε την έξοδο στην Ευρώπη. Ποιος, δηλαδή, θα έχει την μεγαλύτερη χασούρα από την φετινή σεζόν, αν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο.
Όλα για όλα
Έτσι όπως είναι οι δυο ομάδες, πάντως, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει. Ούτε ο Άρης, ούτε ο Παναθηναϊκός παίζουν μπάλα. Το ματς, λοιπόν, ποιοτικά μπορεί να μην βγει καλό, αλλά θα γίνονται μονομαχίες, θα υπάρχει τρεχάλα, θα τα παίξουν όλα για όλα οι δυο τους.
Τα κίνητρα
Δεν το συζητάμε, πάντως, ότι τα μεγαλύτερα κίνητρα φαίνεται να τα έχει ο Άρης. Ο κόσμος, ο προπονητής, οι παίκτες, όλοι ζούνε κι αναπνέουνε γι’ αυτό το παιχνίδι, αφού ξέρουν ότι αν το χάσουν, χάνονται.
Με Φάμπρι – παίκτες στα αποδυτήρια
Στον Παναθηναϊκό; Μέσα στην εβδομάδα είχαν τις δικές τους περιπέτειες με όσα γίνανε στα αποδυτήρια με τον Φάμπρι και τους παίκτες και ψάξε βρες αν και πόσο θα έχει επηρεαστεί η ομάδα. Μπορεί να βγει αρνητικά αυτή η ανακατωσούρα, μπορεί να βγει και θετικά.
Άντε να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν.


πηγή: sportdog.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: