Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Νέα νίκη για την ΑΕΚ!

Η «Ενωση» δεν νίκησε, αλλά... νίκησε. Για ένα ακόμη ματς στάθηκε σε πολύ καλό επίπεδο. Επαιζε κόντρα στον ισχυρό ΠΑΟΚ και τον μπλόκαρε.

Νέα νίκη για την ΑΕΚ
Αγγιξε ακόμη και το τρίποντο. Δεν ενόχλησε κανέναν από τους φίλους της που δεν κέρδισε. Το σημαντικό ήταν που έδειξε ξανά καλό πρόσωπο. Σταθερότητα και αποφασιστικότητα. Εμεινε για ένα ακόμη ματς αήττητη και οι ελπίδες για το καλύτερο μέλλον αυξάνονται.

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς

Σίγουρα, δεν είδαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν γινόταν. Με τέτοιο καιρό και τόσο κακό αγωνιστικό χώρο ήταν αδύνατο να παιχτεί μπάλα της προκοπής. Μόνο με στημμένη μπάλα θα γινόταν κάτι. Ο ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε πολύ. Αρκέσθηκε στο να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Επιθετικά δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να δημιουργήσει κι αυτό μάλλον είναι πρόβλημα. Εστω κι αν το γήπεδο είναι χάλια, μια υποψία φάσης θα μπορούσε να γίνει. Ούτ ένα σουτ της προκοπής. Αν αρκείται στο ότι δεν έχασε με δικαιολογία την βροχόπτωση και τον βούρκο του ΟΑΚΑ, έχει καλώς. Δεν προδίδει όμως υψηλές φιλοδοξίες.

Εχει μόνο μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια και η κατάσταση δεν είναι καλή. Φαίνεται ότι στόχος είναι μόνο το κύπελλο αφού η είσοδος στα πλεϊ οφ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχει επιτευχθεί. Το να παίξει καλή μπάλα έχει περάσει στην ιστορία εδώ και καιρό. Δεν γίνεται ο λόγος αυτός εξαιτίας του αποτελέσματος με την ΑΕΚ. Αυτό ήταν περίεργο λόγω καιρού ματς. Είναι η γενική εικόνα τον τελευταίο καιρό. Ο καιρός όμως περνά και ο ΠΑΟΚ δεν βελτιώνεται.

Το ακριβώς αντίθετο με την ΑΕΚ. Μια ομάδα που έχει χίλια προβλήματα, αλλά βρίσκει τον δρόμο της. Και μόνο ότι οι παίκτες της δεν δήλωναν ευχαριστημένοι από την ισοπαλία στο ντέρμπι κάτι καλό λέει. Αποκτά νοοτροπία και προσωπικότητα αυτό το σύνολο παικτών που πριν από λίγες εβδομάδες ήταν για φούντο. Ο κόσμος το βλέπει και το εκτιμά. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη νίκη της «Ενωσης».


πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: