Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Προβάδισμα Πέρκινς για Ολυμπιακό!

Ο Ντορόν Πέρκινς έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη και πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Προβάδισμα Πέρκινς για Ολυμπιακό
Ο… λευκός καπνός από τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον εκλεκτό του Γιώργου Μπαρτζώκα που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη δεν θα αργήσει να βγει. Ο Ντορόν Πέρκινς έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη θέση, καθώς κερδίζει στα σημεία τον Σον Σινγκλετέρι, ειδικά από τη στιγμή που η πρώτη επιλογή, ο Σέλβιν Μακ, προτιμά να περιμένει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ και δεν θέλει να έρθει στην Ευρώπη.

Εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα, ίσως και μέσα στη μέρα. Άλλωστε την Τετάρτη λήγει η σχετική προθεσμία για απόκτηση παίκτη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο του Top 16.

Ο Ντορόν Πέρκινς έχει αποχωρήσει από την ομάδα του στην Κίνα και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο 30χρονος γκαρντ (1,91μ.) διακρίνεται για την ικανότητά του στην άμυνα και τα ντράιβ, είναι αρκετά καλός οργανωτής αλλά όχι και σουτέρ από μακρινή απόσταση.

Διαθέτει πλούσια εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς έχει παίξει σε Γερμανία, Βέλγιο, Ισραήλ, Ιταλία και Ουκρανία. Σε υψηλό επίπεδο έχει φορέσει τη φανέλα των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Καντού, ενώ έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στις 29 Μαρτίου του 2011 στο γόνατο. Συνολικά σε 41 ματς στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα έχει 9,4 πόντους (64,9% βολές, 52,7% δίποντα, 28,6% τρίποντα), 5,3 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ και 1,4 κλεψίματα κατά μέσο όρο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: