Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Αν θέλει ο Μελισσανίδης, θα βγει μπροστά»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και το ενδεχόμενο επανόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά της ΑΕΚ μίλησε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

«Αν θέλει ο Μελισσανίδης, θα βγει μπροστά»
Ο κ. Δημητρέλος αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου, ενώ σε ό,τι αφορά τον «Τίγρη, ξεκαθάρισε ότι αν ο Μαλισσανίδης θέλει να βγει μπροστά, θα το κάνει.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ο κόσμος έχει σταθεί από την αρχή δίπλα στα παιδιά. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες η παρουσία των φιλάθλων ήταν συγκινητική. Μας βοήθησαν πολύ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, αν δεν είχαμε χάσει στην αρχή τις ευκαιρίες και το δοκάρι. Έχουμε πει ότι το 60% των καθαρών εσόδων θα πάει στους παίκτες και τα υπόλοιπα σε άλλες υποχρεώσεις, αλλά και για να πληρωθεί το προσωπικό», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Σχετικά με τις εξελίξεις στα διοικητικά τόνισε: «Έχουμε κάνει υπομονή. Θέλουν χρόνο κάποια πράγματα. Η πρωτοβουλία που έχει πάρει η Original θα έχει καλό αντίκτυπο και θα περιμένουμε το αποτέλεσμα. Ο Μελισσανίδης ό,τι ήθελε να πει το έχει πει. Ξέρουμε ότι έχει την οικονομική δυνατότητα και αν θέλει να βγει μπροστά, θα βγει μόνος του. Δεν χρειάζεται εκπροσώπους και αντιπροσώπους να εκφράζουν την γνώμη του».

Τέλος, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας: «Έχουν βοηθήσει οι μεταγραφές. Ο χρόνος δουλεύει για τα παιδιά που είναι νεαρά. Δείχνουν με την πάροδο του χρόνου ότι θα πάνε όλο και καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: