Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο επιδέξιος και το αφεντικό!

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ πρώτευσε στο διαγωνισμό δεξιοτήτων του All Star Game, ενώ η ομάδα του Κρις Μπος κυριάρχησε στο Shooting Stars.

Ο επιδέξιος και το αφεντικό
Ένας ρούκι έβαλε τα γυαλιά στους παλιούς στο διαγωνισμό δεξιοτήτων του All Star Game. Ο λόγος για τον Ντέμιαν Λίλαρντ, που με χρόνο 29,8’’ στον τελικό ολοκλήρωσε μία σειρά από τεστ σε πάσα, ντρίμπλα και σουτ. Ο γκαρντ των Μπλέιζερς επικράτησε στον τελικό του Τζρου Χόλιντεϊ των Σίξερς, ο οποίος είχε 35,6’’.

Νωρίτερα είχαν αποκλειστεί οι Μπράντον Νάιτ (Πίστονς), Τζεφ Τιγκ (Χοκς), Ντέμιαν Τζέρεμι Λιν (Ρόκετς) και Τόνι Πάρκερ (Σπερς).

Τα προηγούμενα χρόνια νικητές ήταν οι Τόνι Πάρκερ (2012), Στίβεν Κάρι (2011), Στιβ Νας (2005 και 2010), Ντέρικ Ρόουζ (2009), Ντερόν Ουίλιαμς (2008), Ντουέιν Ουέιντ (2006 και 2007), Μπαρόν Ντέιβις (2004) και Τζέισον Κιντ (2003).

Η ομάδα του Κρις Μπος νίκησε στο διαγωνισμό Shooting Stars, που αποτελείται από ομάδες με έναν εν ενεργεία παίκτη, έναν παλαίμαχο και μία παίκτρια του WNBA και διαγωνίζονται στα σουτ. Ο άσος της Χιτ με συμπαίκτες στην ομάδα του Μαϊάμι τον Ντομινίκ Γουίλκινς και τη Σουίν Κας νίκησαν στον τελικό την ομάδα της Νέας Ορλεάνης των Ράσελ Γουέστμπρουκ, Ρόμπερτ Χόρι και Μάγια Μουρ. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού ευστόχησε στο τρίποντο από το κέντρο και η ομάδα του έκανε χρόνο 1:29’’, ενώ οι αντίπαλοι δεν ολοκλήρωσαν τη διαδικασία εντός χρόνου. Στον πρώτο γύρο είχαν αποκλειστεί η ομάδα του Μπρούκλιν (Μπρουκ Λόπεζ, Μάγκσι Μπογκς, Ταμίκα Κάτσινγκς) και η ομάδα του Χιούστον (Τζέιμς Χάρντεν, Σαμ Κασέλ, Τίνα Τόμπσον).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: