Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Παραιτήθηκε ο Μανωλάς, αλλά…!

Την παραίτησή του από τον πάγκο της Νίκης Βόλου υπέβαλε ο Στέλιος Μανωλάς, όντας εκνευρισμένος με την διαιτησία του ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, όμως στη συνέχεια την… ακύρωσε ο βοηθός του.

Παραιτήθηκε ο Μανωλάς, αλλά…
«Μύλος» με την παραμονή του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο της Νίκης Βόλου. Ο τεχνικός των Βολιωτών είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών και εν βρασμώ ψυχής δήλωσε την παραίτησή του, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου.

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε ο βοηθός του, Λεωνίδας Μπίλλης που ουσιαστικά τόνισε πως η απόφαση του τεχνικού της ομάδας έγινε πάνω στην ένταση της στιγμής και δεν ισχύει.

«Χίλια μπράβο στους παίκτες μου, στους φιλάθλους και στον πρόεδρο. Δηλώνω ότι σήμερα παραιτούμαι», ήταν τα λόγια του Μανωλά που απάντησε καταφατικά στο αν η απόφασή του έχει να κάνει με την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Θέλω να μιλήσω για να μην ακυρωθεί η προσπάθεια των παιδιών. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και ζητήσαμε από τα παιδιά να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο. Εμείς ως προπονητές είμαστε ευχαριστημένοι, όταν η ομάδα καταθέτει την ψυχή και το σώμα της. Ο κόσμος χειροκρότησε τη νίκη και του δίνω το μήνυμα ότι την ομάδα εκείνη που πριν από 46 χρόνια ήταν στην Α' Εθνική, θα την ξαναδούν εκεί. Ο πρόεδρος μας ως καινούριος Π. Μαγουλάς θα κάνει αυτό που πρέπει. Η παραίτηση του Στέλιου Μανωλά έγινε εν βρασμώ ψυχής. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το ματς σήμερα ήταν τηλεοπτικό και είδε όλη η Ελλάδα τί ποδόσφαιρο παίζει η Νίκη και τί η άλλη ομάδα, γιατί έγιναν κάποιες δηλώσεις από τον άλλο προπονητή ότι η ομάδα του δικαιούνταν το αποτέλεσμα», τόνισε από την μεριά του, ο κ. Μπίλλης.

Απομένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης και κατά πόσο ήταν εν βρασμώ ψυχής η παραίτηση του Μανωλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: