Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Πολύ σκληρή για να αποκλειστεί!! (video)

Η Όλνταμ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο! Σε δεύτερο σερί ματς Κυπέλλου απέναντι σε ομάδα από το Μέρσεϊσαϊντ, έδειξε πως δεν παίζει ρόλο μονάχα η φανέλα και το όνομα.

Πολύ σκληρή για να αποκλειστεί! (video)

Η ομάδα του Τόνι Φίλισκιρκ, προηγήθηκε, είδε τα «ζαχαρωτά» να ανατρέπουν την κατάσταση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά παρά το γεγονός πως στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα γινόταν εμφανής η ανωτερότητα του συνόλου του Ντέιβιντ Μόγιες, οι «λάτικς» δεν τα παράτησαν.

Έτσι, στο 95ο λεπτό, στην τελευταία φάση του αγώνα, ισοφάρισαν και έστειλαν την κόντρα σε ρεβάνς στο «Γκούντισον Παρκ»!

Το ματς:

Η Έβερτον είχε όλη την καλή διάθεση να δείξει στην Όλνταμ ποιος ήταν το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφόρησε τη μπάλα αλλά αμέσως μετά την πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε, δέχτηκε ισχυρό σοκ! Ο Μπέινς στο 12ο λεπτό είδε τον Μπάξτερ να απομακρύνει τη μπάλα με το κεφάλι πάνω από τα δοκάρια της εστίας, παραχωρώντας κόρνερ. Από την εκτέλεση της στημένης μπάλας, η άμυνα της Όλνταμ απομάκρυνε και σε μια υποδειγματική αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Κροφτ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των «ζαχαρωτών» από τον Ομπίτα για το 1-0! Η απάντηση ήρθε άμεσα και στο 24’, ο Βίκτορ Ανιτσέμπε έφερε το ματς στα ίσια. Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά και αμέσως μετά την ισοφάριση, ο Ομπίτα, από 20 μέτρα «στόχευσε» στο δοκάρι του Χάουαρντ! Στη συμπλήρωση του ημιώρου, ο Γέλαβιτς σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, με αποτέλεσμα η Έβερτον να συνεχίσει το κυνήγι του δεύτερου γκολ. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, η ομάδα του Μόγιες απείλησε ξανά με κεφαλιά του Φελαϊνί, έπειτα από σέντρα του Νέβιλ.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τέτοια που έδειχνε ότι η Έβερτον θα έπαιρνε το προβάδισμα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο σκορ και έτσι έγινε. Μάλιστα, έγινε πολύ γρήγορα, αφού στο 48ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. Από εκτέλεση κόρνερ του Κέβιν Μιραλάς που πέρασε στο ματς λίγο νωρίτερα, ο Γιαγκέλκα με κεφαλιά χωρίς καν να σηκωθεί στον αέρα, νίκησε τον Μπουζάνη για το 2-1! Τέσσερα λεπτά μετά το γκολ, ο Στίφεν Πίεναρ, αφού πρώτα ξεπέρασε δύο αντιπάλους, έκανε το 1-2 με τον Φελαϊνί και σούταρε δυνατά, αλλά ο Μπουζάνης του είπε «όχι». Η παρουσία του Κέβιν Μιραλάς για την Έβερτον, άλλαξε ολοκληρωτικά την απόδοση των «ζαχαρωτών», με τον Βέλγο να δίνει ρυθμό και να εμπνέει σιγουριά σε κάθε του κίνηση. Στο 87ο λεπτό, η Όλνταμ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση. Ο Ρόμπι Σίμπσον, στην πλάτη της άμυνας της Έβερτον, βρέθηκε απέναντι από τον Χάουαρντ, νικήθηκε στο πρώτο σουτ και όταν η μπάλα έφτασε ξανά στα πόδια του, πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά της εστίας. Όπως φάνηκε, αυτή ήταν η… προειδοποίηση. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, από εκτέλεση κόρνερ, ο Σμιθ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-2 στο 95ο λεπτό, προκαλώντας… έκρηξη στο «Boundary Park»!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Όλνταμ: Μπουζάνης, Μπράουν, Γκράουντς, Βεσολόφσκι (66’ Φέρμαν), Ταρκόφσκι, Κροφτ, Ιβελούμο (61’ Σμιθ), Ομπίτα (77’ Σίμπσον), Μπάρναρντ, Μπάξτερ.

Έβερτον: Χάουαρντ, Νέβιλ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Ντιστέιν, Όσμαν, Πίεναρ (79’ Οβιέδο), Γκίμπσον, Φελαϊνί, Ανιτσέμπε (46’ Μιραλάς), Γέλαβιτς (90’ Νταφ).

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: