Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Να ξεχάσουμε την ήττα από τη Λεβάντε»!

Να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση κόντρα στη Λεβάντε που συνοδεύτηκε από ήττα με σκορ 3-0 προέτρεψε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

«Να ξεχάσουμε την ήττα από τη Λεβάντε»
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να σβήσουν από την μνήμη τους την ήττα που γνώρισαν στην Ισπανία από τη Λεβάντε και να στρέψουν το βλέμμα τους στο επερχόμενο ματς με την Ξάνθη, σύμφωνα με τον παίκτη των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε και για τα συναισθήματα που έχει που θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, αλλά και για το γεγονός πως ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ, δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη που έχει προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος στην κάμερα της Nova:


Για το πώς αισθάνεται που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα:

«Χαίρομαι που θα πάμε στην Ξάνθη και θα παίξω κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Θα παίξω όσο καλύτερα μπορώ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου και να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Για το αν είναι δύσκολο να ξαναβρεί ο Ολυμπιακός τον καλό του εαυτό μετά την ήττα από τη Λεβάντε:

«Επαγγελματίες είμαστε. Συμβαίνουν και τέτοια ματς. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έπρεπε να τον ξεχάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ξάνθη. Να κερδίσουμε. Και μετά να δούμε το άλλο ματς με την Λεβάντε. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση».


Για το αν θα τους δώσει δύναμη η παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ξάνθης:


«Ναι, πάρα πολύ. Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας. Γιατί μας δίνει δύναμη και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας στην Ισπανία».


Για το πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία του το γεγονός πως ο Μίτσελ τον εμπιστεύεται από την στιγμή που ήρθε:


«Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα. Βοηθάει την ψυχολογία μου που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: